Milyen tünetek jeletkeztek a leghamarabb? (azon kívül, hogy elmaradt a mensi) mikor gondoltatok először arra, hogy sikerült a baba?
Olyan hónapban sikerült, mikor meg voltam róla győződve, hogy lekéstük a megfelelő napot. Így fel sem merült bennem a terhesség gondolata.
4-5 nappal a várható menstruáció előtt szuszogós lettem. Folyton sóhajtoztam. Azt hittem beteg leszek. Később aztán olvastam, hogy a beágyazódás pillanatától elkezdhet vizet visszatartani a szervezet, ami okozhat ilyen jellegű tünet. Mivel a vízvisszatartás miatt megvastagodhat az orrnyálkahártya így nehezebben kap az ember lánya levegőt.. na ettől lettem én szuszogós. De ha második gyerek esetén is ilyen tüneteim lennénk, akkor sem merülne fel bennem az esedékes menstruáció előtt, hogy ez terhességre utalna.
Nem várt napján végül csak azért teszteltem, mert feltűnt, hogy elmaradtak a premens tüneteim. Gondoltam gyorsan pisilek egy negatívat, nehogy beképzeljem, hogy terhes vagyok. Nagy meglepetés volt mikor két csík nézett vissza rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!