Azért gondolta meg magát mert elöszőr én mondtam le?
Orvosom műtétet javasolt , tüneteim kezelésére , én a műtét elött 1 órával "bepánikólva" lemondtam , de kértem az aszisztenst hogy nézzenek másik időpontot , mert addigra összeszedem magam , eltelt bő hat hét és semmi , pedig azt mondták értesítenek , tegnap elmentem az orvoshoz a magánrendelésre , elnézést kértem és vártam hogy átbeszéljük akkor mi lesz a műtéttel , de legnagyobb meglepetésemre azt mondta , ö elhamarkodta a dolgot , nincs szükség műtétre , helyette az ambuláns lapon pszichiátriai konzultációt javasolt , korábban 2× is voltam nála hogy megbeszéljük tényleg szükségesnek tartha e a beavatkozást stb , nem titkoltam el hogy elötte más orvosokkal is konzúltáltam és ők nem javasólták , de ö akkor még megmagyarázta miért javasólja mégis a műtétet.
Most mi történt azért mert egyszer lemondtam azt gondólja problémás eset vagyok , ha megoperál több gondja lesz ? Vagy már nem tudom mi ez a 180 fokos fordulat , ha pl 2× lemondtam volna akkor simán megértem , de 1 alkalom bárkivel megesik hogy megijed egy műtéttől.
Most nem tudom mi lesz , én szerettem volna , szerintem tök normális ha valaki fél egy operációtól , és elötte szó se volt mentális javaslatról , én azt is mondtam hogy volt aki javasólta , de a Dr-t akkor ez egyáltalán nem érdekelte , úgy érzem elszúrtam a lehetőséget , de azért csodálkozom a kórházban 3 hete azt mondta az illetékes hogy rajta vagyok a várólistán és értesítenek , 6 hét után nem történt semmi , ezért elmentem a magánrendelésre mert csak ott tudtam az orvost elérni.
Mit csináljak , én szeretném az operációt ? Keressek egy másik orvost ?
Rájött, hogy először pszichiáterre van szükséged.
Abból jött rá, hogy egy órával a műtét előtt lemondtad a műtétet.
"szerintem tök normális ha valaki fél egy operációtól"
Az normális, de az nem, hogy valaki egy órával előtte gondolja meg magát.
Most akkor pszichiáterhez irányított? Hát akkor menj pszichiáterhez!
Azonkívül, hogy azt mondta, hogy elhamarkodta azt, hogy műtétre van szükséged, nem indokolta, hogy jelenleg miért nem kell az operáció?
Kicsit furcsa, mert ha nem mondod le, akkor már rég meg is műtöttek volna.
Nem értem.
"ez sok emberrel előfordúl"
Ahogy vesszük. Az én ismeretségi körömben pl. soha senkivel. Még olyan sem, hogy előjegyezték műtétre mondjuk 2 hónap múlvára, és 1 hónappal később (tehát 1 hónappal a műtét előtt) lemondta volna. Olyan előfordult, hogy másik időpontot kért, mert rájött, hogy az az időpont nagyon nem lenne neki jó. De nem a műtéttől tartott, csak más programmal ütközött neki.
Mindegy , biztos így akar lerázni , nem akar ilyen "problémás" esettel foglalkozni.
De ez nekem akkor is magas.
Most már ba....
Ha konzutlált rólad más orvossal aki kezelt, azzal nincs is gond meg azzal se ha mégsem szükséges a műtét. Viszont ha megműt utána mit mond? Mégsem kellett volna, de már mindegy?
,,Mindegy , biztos így akar lerázni , nem akar ilyen "problémás" esettel foglalkozni." Nem ismerlek, de az orvos mindeképpen problémás ha azon múlik egy műtét szükségesége, hogy a beteg bepánikol-e vagy sem. Ha kell a műtét és fél a beteg beszélni kell vele. Ha nem kell a műtét az meg na azon múljon, hogy a páciens éppen fél vagy sem. Mással való konzultációt meg érdemes a kezelés megkezdése előtt megtenni.
Vagy akármit is dönt, legalább indokolja mit miért tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!