Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van ennyi undorító...

Miért van ennyi undorító bunkó orvos - ápoló a sűrgősségi szférában , nem félnek hogy panaszt tesznek rájuk ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 09:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ne haragudj meg, de a stílusod alapján ítélve orvos legyen a talpán, aki nem küld el a halál f.szára egy percen belül, miután kapcsolatba került veled.. eléggé szikenyitogató a stílusod..
2022. ápr. 3. 13:47
 22/38 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el nagyon szerény és illemtudó vagyok , maximálisan , csak akkor reagálok az említett módon ha a fogadj Isten nem olyan mint az adjon Isten , ezt a lehető legőszintébben mondom. De ezt sem akarom bizonygatni , még nem küldtem el eü-st egy kolléganő kivételével sehova bár annak meg is lett az eredménye , utána olyan lett mint a vaj. Lehet megteszem ezt újra , mindenesetre a panaszt megteszem az említett esetben , köszi h megerősitettél benne. Örülök ha bicskanyitogató is tudok lenni , eddig nem tudtam.
2022. ápr. 3. 13:55
 23/38 anonim ***** válasza:
79%

Orvos vagyok, ez a történet nagyjából egy nagy semmi. Az alacsony pulzus kivizsgálása ambulánsan akár otthoni TTEKG-val akár Holter EKGval jól megoldható.

Ez az eset egy indokolatlan mentőhívás volt. Az ilyen felelőtlen önző emberekkel teljesen jogosan bunkó az SBO.

2022. ápr. 3. 17:56
 24/38 A kérdező kommentje:
Ugye nem gondolod T. Doktor hogy 40 - alatti pulzussal otthoni ekg-ra meg szarakodós holterekre várok , ez nem vmi bokaficam , nem tudom milyen orvos vagy, meg mit tanultál az egytemen , de abban biztos vagyok az alapokkal már gond van , hol van az alázat , az elkötelezettség , a hozzád hasonlók a Hipokrateszi esküt wc-papírként használják. Boldogan megtanítanálak a betegek iránti tiszteletre , bár lenne rá módom.
2022. ápr. 3. 19:17
 25/38 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nagyszüleid mivel foglalkoztak?
2022. ápr. 3. 19:20
 26/38 A kérdező kommentje:
Értelmiségiek voltak mind a kettő ágról. Nem Bauer. És neked ??
2022. ápr. 3. 19:37
 27/38 anonim ***** válasza:
89%
Látom, hogy ez a sztori már 3 hónapja történt. Azóta milyen betegséget állapítottak meg? Fogadjunk, hogy semmit. Pszichológus kezel már? Amúgy te arany ifjú, milyen területen dolgozol, hogy úgy érzed, hogy mindenkit van jogod leminősíteni?
2022. ápr. 3. 19:52
 28/38 anonim ***** válasza:
87%

26# Jogászok?

Mi az a nem Bauer?

2022. ápr. 3. 19:58
 29/38 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva semmi közöd hozzá , de ha végignézeted volna az előzményeket ott már leírtam. Nem írom le többszőr és nem fogok tovább hadakozni itt.

Sajnos a pszichológiában önmagában nem hiszek. Én a holisztikus orvoslásban hiszek.

2022. ápr. 3. 20:00
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

28

Azt akarta írni intelligensen, hogy nem parasztok.

De egyébként miért lenne baj, ha azok lennének? Nem értem. (Bár a kérdést sem értem.)

2022. ápr. 3. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!