Agyrázkódás mikor gyógyul meg?
Tegnap délután fejbe dobtak kosárlabdával (felülről homlok-fejtetőn), eszméletemet nem vesztettem el, de rendesen megremegett a kép, az eseményekre most is emlékszem, mind előtte, mind utána. Voltam a sürgősségin is, ahol kétirányú koponya rtg felvétel készült, repedés/törés nem látható (sine morbo), egyéb lágyszövet-specifikus képalkotás nem készült. Elbocsátottak 2 nap pihenéssel és alkoholfogyasztási tilalommal.
Hányinger/hányás nem volt, sok folyadékot fogyasztottam este, étvágyam jó, fájdalomcsillapítás nem vált szükségessé. Enyhe szédülés volt, aludni tudtam, hajnalban többször felébredtem.
Ma tompának érzem magam, lassan folytatnom kéne a tanulást, mert csütörtökön vizsgázom. Lehet esetleg maradandó szövődményem?
20/F
A doki meg se nézte a pupilláimat, le se ültetett, csak ott álltam, külsérelmi nyomot keresett a fejemen, majd elküldött röntgenre repedés kizárására (wtf egy alakváltozásra képes labda miatt? xd). Még az ujját sem kellett lekövetnem a szemeimmel.
No mindegy, vizsgámra nem lesz befolyással? Elég súlyos vizsga, és még van több tárgyam is, nem kéne ismételni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!