Lehet hogy agyrázkódásom van?
Egy nagyon hiperkatív 16éves F vagyok és erőböl neki ugrottam az ajtófélfa tetejének hogy erősen megfejeljem. Egy pillanatra teljes sötétség volt utána párszor keresztbe léptem majd nagyon szédültem és homályosan láttam és egy kis hányingerem is volt. De anyira nem izgatott...csak ez már 3napja volt és azóta is nagyon fáj a fejem(a hajamhoz se bírok hozzányulni anyira fáj a púpnál).Ha gyorsan megyek vagy rázkódik a fejem akkor is fáj a fejem...sőt még ha nagyon mély levegőt veszek akkor is nagyon elkezd fájni a fejem meg lüktet, főleg a homlokomnál de az egész fejem fejem fáj.
A fejem legfelső részét vertem be a fejtetőmet. :(
Ez az eset után csak röhögtem egyet és tovább folytatam a pattogást. De azt kihagytam hogy amikor mély levegőt vesze knagyon de nagyon fáj meg akkor fáj még nagyon ha súlyosabb dolgot emelek esetenként akkor is fáj ha hírtelen vagy gyors mozdulatot teszek, főleg akkor ha abban a mozdulatban a fejemet is mozgatom.
Jövőhét végéig ha nem lessz semmi súlyosabb bajom nem megyek el orvoshoz mert versenyeim lesznek amiket nem akarok egy ilyen miat kihagyni véletlenül se
Lehet, hogy semmi nem lesz, de az is lehet, hogy keletkezett az agyadban egy vérrög, amit most nem érzel, hanem egyszer csak meghalsz minden előjel nélkül. Ma este, két nap múlva, két hét múlva...
Az orvos tudná eldönteni, hogy ha 3 nap múlva is ilyen tüneteid vannak, érdemes-e egy koponya ct-t csináltatni.
Legalább az orvost felhívni ne legyél lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!