Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van ennyi undorító...

Miért van ennyi undorító bunkó orvos - ápoló a sűrgősségi szférában , nem félnek hogy panaszt tesznek rájuk ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 09:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy vicc- ből mentem be ? Pláne mentővel ? Ez szerinted poén , nekem nem volt az. Marhára nem. Kívánom éld át a helyzetemet , vagy egy számodra fontos valaki , mindjárt megváltozna a hozzáállásod ?
2022. ápr. 3. 10:48
 12/38 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem volt még rossz élményem, sőt. Igaz, én nagyon indokoltan kerültem mentőbe meg kórházba. A triázson is kedvesek voltak és alaposak, aztán az orvos is tök alapos volt.

Az ilyen "felment/lement a vérnyomásom/pulzusom" dolog persze, hogy rohadt ijesztő, de azért ennél komolyabb problémákkal is foglalkozniuk kell.

2022. ápr. 3. 10:54
 13/38 A kérdező kommentje:

Én nem sokszor voltam , de máskor mindenki normális - rendes volt ,

Szerintem itt a mentőápoló megalapozta az egészet és e miatt történt vagy pluszba sikerűlt kifognom egy olyan orvost , de akik akkor ott voltak orvosok másokkal is bunkón viselkedtek

2022. ápr. 3. 11:01
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Pánikbetegséggel nem megyünk a sürgire. Okosórával mért értékekkel főleg nem. Komolyan egy pulzus ingadozás miatt hívtál mentőt? Minden platformon hirdetjük, hogy milyen esetek tartoznak a sürgősségi ellátásra. Egy műszak alatt kB 2 sürgis eset van a kB 50 ellátásból. Azon gondolkozz el, hogy előtted életét mentettünk, vagy esetleg elveszítettünk egy beteget, téged meg behoz a mentő panasz nélkül. Hogy viselkedjünk veled? Kötelesek vagyunk végigcsinálni a protokollt veled is. Az más kérdés, hogy nem ismerlek, így nem érdekel a szerinted életveszélyes állapotod, én azt vizsgálom, amit látok. A leírtak alapján panasz- és tünetmentes vagy, így feleslegesen tartasz fel orvosokat, ápolókat, takarítókat, betegszállítókat, mentőt személyzettel.

Üdv: egy megyei kórház SBO-s ápolja.

2022. ápr. 3. 11:05
 15/38 A kérdező kommentje:
Tetszik ez az egyenes beszéd , de nem hinném hogy megtudnál ítélni egy problémát távolból - de persze megteszed , ez a probléma , meg a hozzáállás , akiben nincs empátia , segiteni akarás , az ne foglalkozzon emberekkel se élő se halottakkal , az menjem más munkát keresni , sok más szakmában dolgozóban több az empátia , én is ápoló voltam 12 évig , és szerettek a betegek , mindig azt kérdezték hogy hogy maga mindig ilxen kedves , erre a válasz :1-2 jó szó nem kerűl semmibe de nagyon jól tud esni , ajánlom figyelmedbe , de szerintem te már rég kiégtél - tudod burn out , megckellene tapasztanod a túloldalt de lehet az se segítene. Sajnos televan hozzád hasonlókkal a magyar eü , az ilyen hozzáállás csak it ebben az országban "megengedett"
2022. ápr. 3. 11:25
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
Ha lenne ápoló végzettséged, akkor nem hívtál volna mentőt magadhoz. Oké, hogy ez egy anonim oldal, de azért ésszel hazudj. Max. portás voltál az eü-ben, de még abban is kételkedem.
2022. ápr. 3. 12:19
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonygatni , abban igazad van hogy ez az alacsony érték csak 1-2 percig állt fenn , de 40/min alatti érték ébren kritikus , haemodinamikai összeomlás is lehet belőle , és bőven lehet kamrai pótritmus , az orvosom (kardiológus) nem aggódik e miatt de előjegyzett pacemakerre , 2 napja is volt 36 néhány mp -re de most nem mentem sehová ill nem szédűltem , egyébként áll is gyakran leesik 1-2 mp re 50/min re , de rendeződik. De ha újból fennállna akár pár percig simán kihívnék most már eset kocsit kérnék konkrétan , az a baj veletek ott a sűrgősségin h ha egy probléma nem pont ott és akkor mutatkozik - akkor tesztek rá , engem is nyugodtan monitorra lehetett volna rakni 8 órára , persze tudom h nem ez a protokoll , de nem is dolgozom már eü- ben - pont mert túl sok minden nem tetszett benne az utóbbi 5-6 évben. Szerintem te nem igazán lehetsz a szakmád kivállósága , megtudom ítélni , nagyon jól tudom hogy alkalmaznak embereket az eü- ben- pláne a sürgin. Nekem nem tudsz olyat mondani ami számomra új lenne.
2022. ápr. 3. 12:37
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
Na, akkor most olvasd el a sürgősségin kapott zárójelentésed végét. Na, ezért nem monitorozunk 8 órát. Ha egy percet is dolgoztál volna az eü-ben, akkor tudnád, hogy kik dolgozhatnak a sürgin. Nem kell picsogni, járj rendszeresen kardiológiai szakrendelésre, csak egy kicsit vegyél vissza az arcodból, mert ezt a stílust sehol sem szeretik.
2022. ápr. 3. 12:47
 19/38 A kérdező kommentje:
Te! Én pontosan tudom a szabályzatot és azt hogy mennyire veszik semmibe sok sok kórházban , ha figyelmesen olvastad volna amit írtam akkor látnád hogy a 8h monitor az az én szuverén véleményem , őszintén szólva most már én kezdek kételkedni benne hogy nem csak akartál dolgozni sbo- n , de lehet nem sikerűlt , csak szeretted volna élőben a vészhelyzetet , de köze sincs hozzá , megyei kórház nem hinném , vmi neten keresgélő utána összeolvasó vagy aki valami paramedic ápolónak szeretné hinni magát , nem dolgozól te sűrgősségin legfejebb hajléktalan szállón. Nagyon szánalmas amit itt előadsz
2022. ápr. 3. 13:23
 20/38 A kérdező kommentje:
Kedves 14 - 16 - 18 , igazából te itt mostt a kérdésem jogossát csak erősíted , bár a kérdés az volt hogy miért van , nem az hogy itt most van e az oldalon , de te bebizonyítottad hogy igen van - én pont ilyen vagyok, (amilyet a kérdésben írtam) te a kommenteiddel pont engem igazolsz. Persze ha tényleg ápoló vagy , mondjuk elég öntelt fa.. vagy akár lehetsz is vagy csak mezei bunkó? Nem tudom , de kitartás , beteg mindig lesz. És tudod mit mondanak a fogorvosnál ? Lássam a mosolyod:))
2022. ápr. 3. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!