Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van ennyi undorító...

Miért van ennyi undorító bunkó orvos - ápoló a sűrgősségi szférában , nem félnek hogy panaszt tesznek rájuk ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 09:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
2022. ápr. 3. 09:50
 2/38 anonim ***** válasza:
93%
Én még nem találkoztam ilyennel.
2022. ápr. 3. 09:51
 3/38 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén? Mert orvosnak a többség azért megy, mert már nagypapa is az volt, azt hiszik ez valami nemesi rang, na meg a pénz. Ápolóknak, asszisztenseknek meg sokszor azért mennek, mert mégis jobb, mint a gyártósor mellett pakolni...ugye ide vezet a rossz fizetés, kilátások, hogy kevés a lelkiismeretes, nincs ember, így nem lehet szűrni már eleve a jelentkezőket, illetve válogatni a munkaerőben. Én anno elvégeztem az ápolóit, de inkább még továbbtanultam. Nem a munka és a fizetés riasztott el, mert azok kevesek közé tartozom, aki tényleg hivatástudattal rendelkezik, hanem a sok szemét bunkó k. akikkel együtt kellett volna dolgoznom. Alig találkoztam rendes ápolókkal...
2022. ápr. 3. 09:53
 4/38 anonim ***** válasza:
72%
Vakbeles kérdező?
2022. ápr. 3. 09:55
 5/38 anonim ***** válasza:
75%
3: egyetértek. Én BSC diplomával rendelkező ápoló vagyok. Nem az a tipikus ápoló vagyok, akik a kórházban dolgoznak. Engem kvázi eluldoztek, szerintük túl "érzékeny" és kedves vagyok a betegekkel... Ennyit erről, már nem is dolgozok a szakmában. :/
2022. ápr. 3. 09:58
 6/38 A kérdező kommentje:

Hívtam mentőt , az ápoló azt mondta h ö orvos , mert én ápoló úr szóval illettem , aztán meg se vizsgált , mégis az esetlapon szerepelnek soha el nem készűlt értékek pl vérnyomás szaturáció , légzés szám. Bevitt sűrgősségire közben az anyagi dolgaimról fagatott , mert említettem hogy sok magánorvosnál voltam és ilyeneket hogy mennyi pénzem van meg honnan miből , elmebetegséggel adott át , ez is rajta van az esetlapon , ott 5 óra várakozás után megvizsgált egy orvos sima ekg , legalább elötte triázsoltak , az orvos nem fogadta a köszönésem , úgyxbeszélt hozzám hogy nem nézett rám , odavetetette a dolgokat , közölte hogy ők életet menteni vannak itt , mondtam hogy tudom , erre - hogy akkor öltözzek fel úgy mintha nem az ekg miatt lettem volna derékig meztelen hanem mert így mászkálnék vagy ilyesmi.

Elött még gunyoroskodott arra föl hogy próbáltam elmondani miért vagyok úgymond ott. Ez lassan 3 hónapja volt de iszonyú élmény maradt , alig tudom elfelejteni. Félek már a sűrgősségi ellátástól ezek után. Ráadásúl én is eü- ben dolgoztam sok sok évig

2022. ápr. 3. 10:03
 7/38 A kérdező kommentje:

3, 5, nagyon igazatok van , én is ezért hagytam ott!

Nem nem vakbél

2022. ápr. 3. 10:07
 8/38 anonim ***** válasza:
93%
De minek mentél? Idő előtt elfogyott Rivóért, vagy ilyesmi?
2022. ápr. 3. 10:08
 9/38 A kérdező kommentje:
Dehogy , olvasás közbe megszédűltem és megnéztem mennyi a pulzusom , 37- volt - megijedtem és felugrott 130- ra ennyi.
2022. ápr. 3. 10:12
 10/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem szeretik, ha csip-csup dolgokkal tartják fel őket. A sürgősségin mindig sok a páciens és emiatt nagy nyomás alatt vannak az orvosok, nincs idejük a hülyéskedésre.
2022. ápr. 3. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!