Hogyan tudnám elérni hogy bepelenkázzanak a nővérek a kórházban?
Figyelt kérdés
Egy régi vágyam volna ez. Voltam már többször dominánál aki bepelenkázott de nem volt az igazi.2022. febr. 15. 01:02
11/15 anonim válasza:
A dulcolax kúp egy bitangos hashajtó.
Elég hamar hat és általában komolyabb görcsökkel is jár. Azt is bele fogod tölteni a pelusban amit még meg sem ettél.
12/15 anonim válasza:
Éjszakás nővérnek adok pénzt és már rád is adja a pelust.
13/15 anonim válasza:
Felnőtt AIO pelenka lenne jó rád.
14/15 anonim válasza:
Belőlem vastagbél polipot vettek ki és az éjszakás nővérke csinos szőke 30-as bepelenkázott,mondván,hogy összevérzem az ágyat.Azt sem engedte,hogy magamnak csináljam,egy az egyben mint a pólyás babát,a szoba társaim jól szórakoztak nekem meg nagyon ciki volt nagyon hülyén éreztem magam.
15/15 anonim válasza:
Én pedig azért fizetem a TB-t, hogy más a fétisét élje ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!