Hogy lehetne elérni, hogy megműtsék a lágyéksérvem?
Nem az egészségügyet kell hibáztatni, hanem azt a kormányt, amelyik 11 éve módszeresen b.a szét.
Nem fogod tudni elintézni, csak magánkórházban. Vagy egyszer mázlid lesz, összeállnak a csillagok, és az egyik időpontodat nem mondják le.
Állami intézményben dolgozom orvosként, nem az én lustaságom miatt kell lemondani a műtéteket, hanem mert nincs kapacitás. Ki kellett nyitni a covid ITO-t, nincs elég anesztes, a maradék kevés anesztesnek 8 felé kellene szakadnia, így a heti 3 műtétes napból lett 2. Csak a nem tolható műtétek fárnek bele, más nem. Nem azért, mert nekem leesne a gyűrű az ujjamról, ha megoperálnám a beteget, hanem azért, mert nincs aki elaltassa. Függetlenül attól, hogy oltott vagy hozza a PCR tesztet.
Kérdező közlegény követendő tanácsot írt.
Nekem is van lágyéksérvem, enyhébb fokú, de még csak most megyek be komolyabb vizsgálatra.
Miután írtad, hogy te mióta vársz a műtétre, azt hiszem én nem fogok ennyit várni, hanem magam kúrálom ki magam, felsőbb segítséggel, vagy nem..
A Bibliában az van, hogy kérjetek és megadatik néktek. Ha hiszel Istenben és kéred a segítségét, akkor meg is kapod, előbb-utóbb, ha elég kitartó vagy ebben. Ha pedig böjtölés és megtérés mellett kéred, akkor még hamarabb jön ez a segítség. Én ezt fogom tenni. Nyugodtan írj rám 3 hónap múlva, hogy alakult nálam a lágyéksérv.
7-es
Ezért (is) éltek régebben rövidebb ideig az eberek...
Ha világi szemszögből nézzük, akkor igen.
Ha meg vallási szemszögből nézzük, akkor azért mennek manapság ritkaságszámba a csodák, mert szinte mindenki materiálisan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!