85 éves mozgásában korlátozott édesapám kaphat-e Janssen vakcinát? Egyszerűen nem sikerült telefonon elérni háziorvosát. Hétfőn bevinném oltópontra.
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:18
1/3 anonim válasza:
Beviszed,ott olyat adnak neki ami a betegségei mellett adható.
2/3 anonim válasza:
Én nem vinném sehova sem.Nem jár ő már olyan helyekre,ahol az oltottak a vírust szórják szét.Az oltópontok egyátalán nem steril helyek.
Garanciát egy vakcina gyártó sem adott arra,hogy valami féle betegséget nem-e idéz ellő.De 1 orvos sem ad. Viszont aláíratnak veled 1 papit,amin az van írva,te magad vállalod a kockázatot a vakcina beadása után .Némi különbség azért van
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Ő döntése, nincs gondnokság alatt. Én oltott vagyok, de tőlem is elkaphatja. Vannak beteg kollégáim beoltottak, és nem oltottak is. Garancia valóban nincs. De sehol nem tudom, hogy olyan papírt íratnak alá, hogy te magad vállalod a kockázatot. Egy Nyilatkozat kerül kitöltésre a betegségeidről, meg a jelen állapotodról.
2021. nov. 28. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!