Hogyan tudnám elérni hogy bepelenkázzanak a nővérek a kórházban?
Figyelt kérdés
Egy régi vágyam volna ez. Voltam már többször dominánál aki bepelenkázott de nem volt az igazi.2022. febr. 15. 01:02
2/15 anonim válasza:
Üríts magad alá párszor majd valld azt, hogy vizelet és széklet inkontinenciában szenvedsz.
3/15 anonim válasza:
2nek igaza van.
Ha vmivel kórházba kerülsz tényleg kakiljál be meg pisilj be és mond azt inkontenciában szenvedsz. Normálisan szóval nem fognak bepelenkázni, manipulálni kell az embereket.
4/15 Ypszilon1980 válasza:
Nek fognak bepelenkázni pénzért sem,a pelenka eleve hiánycikk, nem rád fogják pazarolni,kb. első napon kiderül, hogy kamuzol. Ilyen hajlamokkal keresd fel a dominádat.
5/15 anonim válasza:
Szerintem fűzzed az éjszakás nővért, beszélj vele. Biztos bepelenkáz téged, főleg ha még sármos pasi is vagy!
6/15 anonim válasza:
A bepisilés fog működni, de készülj fel az urológusra is.
A pénzért kéregetés talán valakinél, de lehet közröhej tárgyává válsz és évek múlva is ezen fognak röhögni, hogy egy hülye be akarja pelenkáztatni magát, téged meg a pszichiáter fog megnézni.
7/15 anonim válasza:
Csak nehogy a pszichiátrián találd magad. :)
8/15 anonim válasza:
Én rád adnám a pelust a kórházban de előtte kapnál 3db dulcolax kúpot. Kb 3 perc múlva könyörögnél hogy vegyük le mert tele van.
9/15 A kérdező kommentje:
Mi az a dulcolax kúp?
2022. febr. 15. 09:44
10/15 anonim válasza:
Ha viszel be pelenkát akkor talán megcsinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!