Az orvosi egyetemen azt tanítják, hogy pandémia alatt nem szabad oltani, mert veszélyes a szervezetre nézve, és mutánsok alakulnak ki nagy valószínűséggel. Akkor miért most akarnak beoltani mindenkit a vírus kellős közepette?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 18:57
131/147 anonim válasza:
130 Erre megint csak azt tudom mondani hogy olvasd vissza az előző hozzászólásaidat.
Felém csak egyszer-kétszer szúrtál mert nem vettem fel, de a másik felhasználóval konkrétan te személyeskedtél a legtöbbet. Neked lehet, ugye?
További jó tévképzeteket, én most elköszönök, inkább alszom egyet minthogy fenntartsam ezt a roppant magasröptű kommunikációt.
132/147 anonim válasza:
Látod ő is befogta mert a hülyeségeit megcáfoltam. Neked pedig ajánlom a sote honlapját, olvasgasd :D Hátha megbarátkozol a betűkkel.
133/147 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog az, hogy valakit csupán a hozzászólások miatt leghülyébbnek gondolnak. Tudniillik kommentelhetne helyettem olyan személy is, aki a beosztásából adódóan nem lehetne a leghülyébb. Viszont akkor nem lenne igaz az a gondolat, hogy a leghülyébb van a hozzászólások mögött (persze így sem igaz, egyszerűen nem vagyok az). Hogy mit gondolunk másokról, csupán az aktuális érzéseink kivetülése, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van a valóságban. Könnyen és sokszor tévútra viheti az embert az érzelme, könnyen elragadhatják, aztán kész is a teljes félreértés.
2021. dec. 18. 00:38
134/147 anonim válasza:
Tudom hogy elég csúnyán elintéztétek a kérdezőt, és lehet hogy más estben nem igaz, vagy nem tudom hogy vagytok vele, De én nem egy-két helyről hallottam már hogy covidos volt ráolratott és meghalt. Bár lehet csak ráírták a papirra hogy azok voltak és más vitte el őket. Erről tud vki vmit? Kíváncsi lennék mi az igazság0
135/147 anonim válasza:
Bő 10 évvel ezelőtt vírus alatt kaptam meg a H1N1 oltást és még élek
136/147 A kérdező kommentje:
Engem nem intézett el senki elég csúnyán. :) Egymagam álltam helyt a több kommentelővel szemben, mindent érvekkel, tényekkel támasztottam alá, higgadtan, normálisan válaszoltam, megfontolt gondolkodással. Erre csak többnyire személyeskedést kaptam cserébe. Ilyen ez a szakma. Mikor nincsenek érvek, jön a személyeskedés.
2021. dec. 18. 08:50
137/147 anonim válasza:
Jól lejárattad magad, semmit sem támasztottál alá érvekkel, a mondandót minden tudományos alapot nélkülözött, ezt mindenki látja, ha visszaolvassa a válaszokat és igen, jól elintéztek itt akik értenek is hozzá :)
138/147 A kérdező kommentje:
Ez már tegnap sem így volt.
2021. dec. 18. 09:34
139/147 anonim válasza:
Akkor olvasd vissza a kommenteket, ha az éjszakai szundi utan törlődött a memóriád, hogy mennyire beegetted magad. Hajra!
140/147 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem látok érvelést, ha látnék, tudnék válaszolni.
2021. dec. 18. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!