Az orvosi egyetemen azt tanítják, hogy pandémia alatt nem szabad oltani, mert veszélyes a szervezetre nézve, és mutánsok alakulnak ki nagy valószínűséggel. Akkor miért most akarnak beoltani mindenkit a vírus kellős közepette?
Szerinted diplomával rendelkező szakgyógyszerész semmit nem tud az emberi testről, folyamatokról? Megérteném a hozzászólásod, ha mondjuk jogból lenne diplomája. Lehet, hogy nem virológus, de nem is hülye a témához.
Te tényleg ennyire h.lye vagy?
Várj, bemásolom:
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2018
fokozat tudományága biológiai tudományok
Egy villanyszerelő is tudja nagyjából hogy épül fel a ház vagy hogy kell a csempét rakni, még sem szól bele, mert ahhoz a burkoló ért.
Te meg mint kívülálló, egyáltalán nem értesz hozzá és már azt sem tudod belőni, hogy ne egy oltásellenes buta trógernek higyj, hanem annak, akinek ez a szakterülete
Visszatérve az eredeti temához:
Kérdező:
Akkor mikor kellene oltani járvanyok ellen?
1., A járvány előtt?
Több ezer olyan kórokozó can, amik potenciálisan ugyanolyan pandémiát okozhatnának kb holnap, mint ma a covid, plusz azok a kórokozók, amiket még nem is ismerünk. Ezekre mind oltanunk kellene?
2., A járvány után?
Amikor már gyakorlatilag megoldódott a probléma? Merthogy egy járványnak akkor van vége, amikor már mindenki immunizált (ebben az esetben átesett a fertőzésen), és a kórokozó nem talál ujabb, megfertőzhető egyedet. Ezzel az a probléma, hogy 3gy felső légúti vírus olyan sűrűn mutálódik, hogy ez soha a büdös életben nem fog bekövetkezni így, de legalább minden nagyobb genomváltozásba ismét jó sokan belehalnak, es a folyamatos ujrafertőződesek miatt a megmaradtak szervezete is pocsék állapotba kerül. Sacc/kb a pandemia eltartana 5-6 évig, és első körben 20-30M halott, majd a szövődmenyekve még kétszer annyi halna bele. Csudijó lenne, vagy nem?
De mondok neked egy meglepő tényt: eddig, amikor egy addig embert nem fertőző kórokozó miatt volt járvány, akkor biza mindig járvány közben oltottak.
A régebben járvanyt okozó, kiszámítható hullámokban fellángoló kórokozók esetében a két hullám között szoktak oltani (pl influenza) Elmentek az emberek nyáron oltatni? Ja, nem. Mert OkOsAk...
Bakterium okozta járvány közben antibiotikumot sem lenne szabad használni szerinted?
De amúgy megerősítem az előttem szólókat: humán orvosi tankönyvben soha ilyesmit nem irtak le.
Viszont állatorvosi tankönyvben igen. Az arról szól, hogy ha pl egy csirketelepen madárinfluenza járvány tör ki, akkor nem oltják a populációt, hanem
***Kényszervágással elölik, megsemmisítik a teljes állományt***
Utana fertőtlenítik a telepet, es új egyedeket vesznek.
Ezek szerint nyírjuk ki az összes embert, dobjunk a Földre atombombát, es jöhetnek a Majmok Bolygójárol az új egyedek, vagy mi a franc?
Kicsit nem egyszerűbb egy csúcstechnológiás oltással immunizálni az embereket?
#102 megkerestem neked, hogy ne csak az m1ről informálódj, hanem valami értelmeset is tudj legközelebb mondani:
Csak, hogy mindenki tudja, hogy a magyar állami elsőszámú víruskutató aki folyamatosan kiosztja a baromságaival az "oltás elleneseket" nem orvos, hanem állati/növényi biosz szakot végzett egy tanári képzésű karon. Én itt végeztem. Pont.
Én csak filmen láttam honnan tudtad? XDD
De, ha már itt tartunk, vagy megegyezünk, hogy feltétlenül szükséges orvosi szakon virológiát végezni ahhoz, hogy az embernek fingja legyen a helyzetről és akkor kemenesi is inkompetens mert ugyan annyira az állatokra szakosodott mint rusvai, vagy megegyezünk, hogy nem és akkor gődény is ért hozzá valamennyire a kis gyógyszertervező phd-jával. Na melyik legyen?
Attól, hogy most kellene oltani, mintsem a járvány előtt, még nem jelenti azt, hogy egyébként egy biztonságos dolog járvány kellős közepette oltani. Mikor kirobbant ez az egész járvány, akkor arról is szóltak a hírek, hogy aki beteg, az ne vegye fel az oltást. Ki számít betegnek? Akinél tüneteket okoz a vírus. De attól, hogy nincsenek tüneteim, még bennem lehet a vírus. Ezért be akarták vezetni, hogy legyen teszt az oltás előtt. Nem tudom aztán, hogy ebből mi valósult meg, arra már nem emlékszem. De a lényeg, hogy miért akarták így megszűrni a leendő oltottakat? Mostanra miért mehet boldog-boldogtalan? Mindegy, csak vegyék fel az oltást az emberek. Miért? Van olyan hely a világban, ahol mindenki be van oltva, mégsem alakult ki nyájimmunitás. Mit mond erre a szakirodalom? Mintha nem is foglalkoznának vele, mintha senkit nem érdekelne, hogy egyébként már a harmadik oltást kell beadatni, mert az első kettő nem váltotta be a reményeket. Sőt, keverjük is összevissza, úgy lesz az igazi. Pfizerre egy kis Janssen, Szputnyikra egy kis Moderna, pálinkára egy kis csokilikőr. Miközben a Pfizer azt a kijelentést teszi, hogy az omikron ellen nem igazán hat a vakcina. És egyébként is, milyen oltás az olyan, amelyik nem hat? Amelyikből rövid időn belül már a harmadikat kell beadatni? Influenza ellen adnak egyet, aztán kész. Le van tudva az éves oltakozás. Miért? Mert hat a vakcina. És akkor jönnek egyesek azzal, hogy de a veszettség ellen is meg kell ismételni az oltást. Tényleg? Aztán a veszettség ugyanaz-e, mint ez a vírus? Sokáig tudnám sorolni itten a kérdéseket, a maszkhasználattal kapcsolatban, védettségi igazolvány, stb. Nem veszik észre sokan, hogy agyrém, ami már évek óta folyik.
Mindent tud? Azért ez elég meredek kijelentés. Szerintem még Einstein sem mondta azt soha, hogy mindent tud fizikából, a világ működésével kapcsolatban, pedig nem volt egy tudatlan ember. Nincs olyan, hogy valaki mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!