Az orvosi egyetemen azt tanítják, hogy pandémia alatt nem szabad oltani, mert veszélyes a szervezetre nézve, és mutánsok alakulnak ki nagy valószínűséggel. Akkor miért most akarnak beoltani mindenkit a vírus kellős közepette?
Nem nagyon értem, hogy jön ez most ide. Egyébként egyik magyar egyetemen se napra kész tudást tanítanak. Azt munka tapasztalat útján, fakultatívan szerzed meg. De itt senki se az oktatást kritizálta. Ha azt írja, hogy "a most használt tankönyvek között..." akkor tetszik vagy sem, lehetséges, hogy 1 hónappal előtt még volt ilyen tankönyv. Ugyanis az egyetem dönti el, miből tanít. Na de ezt senki se tudja bebizonyítani, mert nem linkelnek :D Azok se tudják bizonyítani akik azt mondják, hogy lehet oltani meg azok se akik azt mondják, hogy nem lehet.
Rusvai is azt mondja a videóban, amiről én is beszélek, Gődény is. Meg még országszerte, világszerte jópár szakember biztosan. Akkor ők is mind hozzá nem értők, diplomájukat a piacon vették.
Ez igen. Bemondtad a frankót. Gődény diplomája már semmit sem ér? Gondolom, hogy vette valahol, vagy találta, az ölébe hullott esetleg. Azt gondolod, hogy tudás nélküli személyeknek osztogatják? Rusvai Miklós pedig állatorvos, vírusszakértő, állatorvosi virológus, tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora. Gondolkozz el egy kicsit.
Azt hallod ki Rusvai szövegéből, amit hallani AKARSZ.
Gődény meg fél lábbal a börtönben.... EGy hiteltelen nyikhaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!