Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosi egyetemen azt...

Az orvosi egyetemen azt tanítják, hogy pandémia alatt nem szabad oltani, mert veszélyes a szervezetre nézve, és mutánsok alakulnak ki nagy valószínűséggel. Akkor miért most akarnak beoltani mindenkit a vírus kellős közepette?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 18:57
 121/147 A kérdező kommentje:
Karikó Katalin kijelentette még nyáron, hogy az AstraZeneca és a Szputnyik V vakcina esetében a harmadik oltásnak feltétlen másnak kell lennie, míg a Pfizer oltás esetében nem ajánlatos mást adni, mert nincs elég adat arról, ha kombinálják, mennyire lesz hatékony. Ugyan mennyire tartják be ezeket a dolgokat világszerte, vagy szűkebb hazánkban? Vagy éppen azzal oltanak, ami van készleten, mert hiszen nem tudnak olyat adni, ami nincs, pedig lehet, hogy haramdiknak éppen az kellene.
2021. dec. 17. 23:53
 122/147 A kérdező kommentje:
Nagyon sokmindent nem tudnak még a szakemberek, de jönnek a sztár szakértők Merkely professzor vezetésével, aztán megmondják a tutit. Nyugodt lehet mindenki, ők már tudják. Pontosan lehet látni, hogy Karikó miért ment el ebből az országból, persze miután kirúgták.
2021. dec. 17. 23:56
 123/147 anonim ***** válasza:
53%

Eddig minden olyan ismerősöm, barátom, családtagom aki felvette a harmadikat, választhatott. Illetve sokaknak az orvos magyarázta el hogy melyiket ajánlja, de a döntés továbbra is az övék volt.

De ugye az oltásellenes ezt is jobban tudja, aki oltóközpontot is csak a tévében látott.

2021. dec. 17. 23:58
 124/147 A kérdező kommentje:
De ne felejtsük el Professzor Doktor Admirális Generális Kásler uraságot se, aki szerint az ima majd segít, párosulva Semjén Zsolt nagytudású szakemberrel, aki pedig azt jelentette ki, hogy nem hisz az evolúcióban. Micsoda szárnyaló elméi vannak eme kicsiny hazánknak.
2021. dec. 18. 00:00
 125/147 anonim ***** válasza:
73%
Ez a lényeg. Amikor a háziorvos, de még Karikó is megmondja, hogy a harmadiknak a vektortól mindenképpen különbözőnek kell lennie, de a nagy agymosott oltakozó csak azért is azt kéri mert neki az első 2 bejött. Az ilyenek miatt jönnek létre az olyan mutációk, amik ezt is kitudják kerülni. De meséljen róla a 20%-os gyk-s biológusunk....
2021. dec. 18. 00:02
 126/147 A kérdező kommentje:

Ők választhattak? Ez már régen rossz. Még a tombolánál sem így van. Az előbb írtam le, hogy mit mondott Karikó ezzel kapcsolatban, ezzel jössz azzal, hogy én nem láttam oltóközpontot. Szép volt.

2021. dec. 18. 00:02
 127/147 anonim ***** válasza:
83%

Én meg az előbb írtam le hogy az orvos elmondta nekik hogy melyiket ajánlja.

Annyira tudtok rinyálni hogy az emberi jogok, meg a szabad választás, de ha arról van szó hogy az embernek elmondják hogy melyiket lenne érdemes felvenni, viszont a végső döntésben mégsem korlátozzák a jogait, akkor bezzeg az a baj.

Vicc kategória 😄

A lényeg hogy lehessen lázadozni a fotelból, meg hogy mindegy hogy kinek, de valakinek bizony a k anyját 😄

2021. dec. 18. 00:09
 128/147 anonim ***** válasza:
0%
Hát nagyon nem mindegy, hogy a munkába járást/megélhetést akarják-e korlátozni, vagy az eszetlen oltakozást. Vagy neked mindegy? Te a sote közleményét se értetted, ezt is kiakartad forgatni, de most itt te vagy a legbutább. Sajnálom.
2021. dec. 18. 00:12
 129/147 anonim ***** válasza:
83%

128, a te szintedre sajnos képtelen vagyok lemenni a továbbiakban. Ez már tényleg kritikán aluli.

Őszintén szólva az első oldalakon azt gondoltam hogy a kérdező a leghülyébb lény ezen az oldalon, de te lazán túlszárnyaltad. Hasonlítsd csak össze az ő kommunikációját a tiéddel. (Nyugi, nem fogok meglepődni ha ezt sem látod.)

2021. dec. 18. 00:16
 130/147 anonim ***** válasza:
0%

Na, érvek nincsenek, át ment személyeskedésbe. Grat.

2021. dec. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!