Az orvosi egyetemen azt tanítják, hogy pandémia alatt nem szabad oltani, mert veszélyes a szervezetre nézve, és mutánsok alakulnak ki nagy valószínűséggel. Akkor miért most akarnak beoltani mindenkit a vírus kellős közepette?
Eddig minden olyan ismerősöm, barátom, családtagom aki felvette a harmadikat, választhatott. Illetve sokaknak az orvos magyarázta el hogy melyiket ajánlja, de a döntés továbbra is az övék volt.
De ugye az oltásellenes ezt is jobban tudja, aki oltóközpontot is csak a tévében látott.
Ők választhattak? Ez már régen rossz. Még a tombolánál sem így van. Az előbb írtam le, hogy mit mondott Karikó ezzel kapcsolatban, ezzel jössz azzal, hogy én nem láttam oltóközpontot. Szép volt.
Én meg az előbb írtam le hogy az orvos elmondta nekik hogy melyiket ajánlja.
Annyira tudtok rinyálni hogy az emberi jogok, meg a szabad választás, de ha arról van szó hogy az embernek elmondják hogy melyiket lenne érdemes felvenni, viszont a végső döntésben mégsem korlátozzák a jogait, akkor bezzeg az a baj.
Vicc kategória 😄
A lényeg hogy lehessen lázadozni a fotelból, meg hogy mindegy hogy kinek, de valakinek bizony a k anyját 😄
128, a te szintedre sajnos képtelen vagyok lemenni a továbbiakban. Ez már tényleg kritikán aluli.
Őszintén szólva az első oldalakon azt gondoltam hogy a kérdező a leghülyébb lény ezen az oldalon, de te lazán túlszárnyaltad. Hasonlítsd csak össze az ő kommunikációját a tiéddel. (Nyugi, nem fogok meglepődni ha ezt sem látod.)
Na, érvek nincsenek, át ment személyeskedésbe. Grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!