Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházban hány forintból kell...

Kórházban hány forintból kell kihozni egy napi étkezést?

Figyelt kérdés

Nem cukrosnak, nem gyomorkímélősnek stb, úgy reggeli/ebéd/vacsora?

Van rá 1000 forint vagy annyi sem?

2021. dec. 14. 06:20
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
53%

Pedig a cukor drága :D de ja, a tea az nosztalgikus volt. A levesek meg érdekesek, egyet sem tudtam beazonosítani, nem volt benne semmi max 1-2 szeletke répa vagy karalábé, néha borsó.

Aztán amikor beesett a haverom egy girosztállal, mintha a megváltó szállt volna le hozzám :D

2021. dec. 14. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem az volt, amikor szájsebészeti műtét után bent kellett maradnom 1 napot (sok évvel ezelőtt). Bucira dagadt a képem és nem tudtam annyira összecsukni a számat, hogy rágni tudjak. Erre hoztak reggel két zsemlét, egy szelet párizsit és egy kis doboz kefírt. Kínok kínjával ettem meg (rágás nélkül), mert őrült éhes voltam... Ebédre kihűlt krumplifőzelék volt, azt legalább könnyebb volt megenni. Utána szerencsére hazamehettem :)
2021. dec. 14. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12, az nem rossz, tudtommal a szájműtéteknél az első szabály, hogy NE EGYÉL TEJTERMÉKET mert az rontja a szájseb gyógyulását. Erre jön a kefír:D
2021. dec. 14. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:

En amikor tavasszal covidos osztalyon voltak, kulon külön hoztak a kajat. Reggeli, vacsora ket ket szelet kenyer valamivel. Ebed meg leves plusz második. Teljesen korrektul foztek..

Az viszont igaz hogy lehetett volna tobb is. De ha keves a keret, keves a mennyiseg.

2021. dec. 14. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
két-két szelet kenyér? Na, az már 33%-os fejlődés az én, meg a 40 kg-os lány ellátásához képest:D nice
2021. dec. 14. 23:09
 16/16 Metionin ***** válasza:
Hát én 2012-ben voltam bent, azóta lehet hogy fejlődtek :D
2021. dec. 15. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!