Várandós vagyok. A háziorvosom azt mondta menjek el a nőgyógyászatra kérjek javaslatot a táppénzre. Maszekhez járok. Ő a héten sajnos nem rendel. A kórházba is elmehetek úgy,hogy még soha nem voltam ott vizsgálaton? Kapok javaslatot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 13:49
2/10 A kérdező kommentje:
Mi közöd van hozzá?
Magánügy!
2021. dec. 13. 14:41
3/10 anonim válasza:
Sok háziorvos feleslegesen küldi táppénzre a kismamákat...
4/10 A kérdező kommentje:
Megvan az oka.
A kérdésre tud valaki válaszolni?
2021. dec. 13. 15:25
5/10 anonim válasza:
Ha a kórházban végeznek terhesgondozást, elmehetsz oda is. Nálunk pl a kórházban nincs ilyesmi, a rendelőintézetekben van. Oda időpontot kapni 2-3 hét. Jobban jársz, ha megvárod a magándokid.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Nálunk van a kórházba terhesgondozás,de ugye nem oda járok. Nem tudom nem e gond..
Lehet megvárom.
2021. dec. 13. 15:41
7/10 anonim válasza:
Ha oda tartozol területileg, nem gond.
8/10 anonim válasza:
Nem értem, nekem semmiféle szakorvosi javaslat nem kellett. A háziorvosom táppénzre vett egyből a munkám miatt.
9/10 anonim válasza:
8-as mi volt a munkád, szabad tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!