Kórházba tényleg nem lehet menni ha nem vagyok beoltva?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 16:10
1/10 anonim válasza:
De lehet. Csúnya lenne ha nem lehetne.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem aztmondta valaki hogy elküldenek onnan ha nincs oltási igazolványom vagy mi
2021. dec. 13. 16:14
3/10 anonim válasza:
Betegként nyilván lehet. Látogatni jelenleg nem lehet akkor sem, ha be vagy oltva (vannak kivételek, de általában el fognak zavarni).
4/10 Ypszilon1980 válasza:
Ambulánsként mehetsz, mondjuk lehet, hogy intézményfüggő is, de nincs ilyen szabály.
5/10 anonim válasza:
Bruh, nem kapsz chipet oltasd már be magad...
6/10 anonim válasza:
Hogyne lehetne, ott van az oltópont!
7/10 anonim válasza:
Nem kell kórházba menni, és meg van oldva. Voltam én már napokig hatalmas fájdalomban, de eszembe sem jutott az, hogy orvoshoz, vagy esetleg kórházba megyek. Zabálod a fájdalomcsillapítót, és egyszercsak elmúlik. Általában legalábbis.
8/10 anonim válasza:
A tb-t fizetné a f@szom ilyen esetben
9/10 asteck válasza:
Lehet, semmi akadálya. Az oltásellenes konteósok terjesztik ezt a baromságot.
10/10 anonim válasza:
Ha problémád van ami kórházi kezelésre szorul, akkor kezelnek. Illetve beteg gyermekeddel befeküdhetsz. Látogatóként viszont valóban nem mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!