Mit tudtok arról, h a coviddal kórházba kerülők mekkora része volt beoltva? Milyen oltással?
Ezek az adatok erősen cenzúrázott és manipuláltak annak érdekében, hogy az oltási kampánynak nehogy ellentmondjanak!
Többnyire az figyelhető meg, hogy ha nem hangsúlyozzák külön ki, hogy pontosan mennyi az oltatlan súlyos tünetekkel kórházban lévők száma, akkor ez indirekt módon azt jelenti, hogy sokkal több az oltott beteg a kórházakban, mint a nem oltott ezért nem adják meg a számokat!
Néha azért némi "rés" keletkezik a propagandán, amikor a kulisszák mögé egy-egy pillanatra be lehet látni.
Erről nem fognak csinálni statisztikát, vagy ha csinálnak is, akkor meghamisítják.
Nézd meg, hogy minden egészséges embert is covidosnak nyilvánítottak, ha a tesztje pozitív lett, vagy hiába halt meg bárki rákban, autóbalesetben, ha pozitív volt a tesztje, covid halott lett. Az oltással viszont pont fordítva van, mindent letagadnak, eltussolnak, az csak véletlen egybeesés. Szóval emiatt itt nagyon bűzlik valami.
95%-a oltatlan.
Mégis mitvártál?
Benne volt a hírekben a napokban.
#"Szerintem azonnal fel kellene függeszteni ezt a "nembeszélhetnek" dolgot az egészségügyben".
Nagyon igazad van.
Most hallottam megbízható ismerostol: 60 fölötti kollégája és a férje kórházba kerültek, nő 2x oltva, férfi 3x.
Nem vagyok oltásellenes, nem azért írtam ezt, 2x be vagyok oltva.
A hivatalos statisztikát erről sajnos többféleképpen manipulálják. A leggyakoribb, hogy az oltottak akik nem covid hanem oltás mellékhatás miatt fekszenek kórházban már alapból nincsenek a statisztikában pedig akár tele is lehet velük az intenzív mondjuk trombózis vagy egyéb súlyos állapot miatt. A másik, hogy nem diagnosztizálják covidosnak őket, rájuk pl. más diagnosztikai szabályok vonatkoznak mint Amerikában, ahol őket nem kell tesztelni vagy tesztelik de akkor 28 vagy annál alacsonyabb ct értékkel a CDC iránymutatása alapján. Persze, hogy sokkal kevesebben "covidosak" közülük. További trükk amit amerikai és angliai statisztikában is láttam, hogy ezt a kimutatást egy olyan időszakkal kezdődően végzik amikor még alig volt bárki is beoltva. Így nyilván a statisztika átlagolását jól meg fogja nyomni a zömében oltatlanokból álló időszak. További trükk amit Izrael kezdett el alkalmazni, hogy a kétszer oltottakat a második oltásuk után 6 hónap leteltével már a statisztikában oltatlanként szerepeltetnek, mondván "lejárt" az oltásuk.
Egyszóval ember legyen a talpán aki a statisztikákban meglátja a színtiszta igazat. Ezért hiszünk jobban azoknak az egészségügyi dolgozóknak akik meg mernek szólalni és elmondják, ők az ellenkezőjét látják ennek ott ahol dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!