Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tudtok arról, h a coviddal...

Mit tudtok arról, h a coviddal kórházba kerülők mekkora része volt beoltva? Milyen oltással?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Ezek az adatok erősen cenzúrázott és manipuláltak annak érdekében, hogy az oltási kampánynak nehogy ellentmondjanak!

Többnyire az figyelhető meg, hogy ha nem hangsúlyozzák külön ki, hogy pontosan mennyi az oltatlan súlyos tünetekkel kórházban lévők száma, akkor ez indirekt módon azt jelenti, hogy sokkal több az oltott beteg a kórházakban, mint a nem oltott ezért nem adják meg a számokat!

Néha azért némi "rés" keletkezik a propagandán, amikor a kulisszák mögé egy-egy pillanatra be lehet látni.

[link]

2021. szept. 16. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Erről még sehol nem láttam statisztikát.
2021. szept. 17. 06:49
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Erről nem fognak csinálni statisztikát, vagy ha csinálnak is, akkor meghamisítják.

Nézd meg, hogy minden egészséges embert is covidosnak nyilvánítottak, ha a tesztje pozitív lett, vagy hiába halt meg bárki rákban, autóbalesetben, ha pozitív volt a tesztje, covid halott lett. Az oltással viszont pont fordítva van, mindent letagadnak, eltussolnak, az csak véletlen egybeesés. Szóval emiatt itt nagyon bűzlik valami.

2021. szept. 17. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

95%-a oltatlan.

Mégis mitvártál?

Benne volt a hírekben a napokban.

2021. szept. 18. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
A média szerint mindenki oltatlan viszont akármilyen nemhivatalos nyilatkozatot látok Izraelből, Amerikából, Angliából minden orvos vagy nővér vagy például egy temetkezési vállalkozót néztem legutóbb, szóval ők viszont azt mondják az oltottak fekszenek az osztályokon most is és a nagy hullámok alatt is ők feküdtek és haltak meg nagy számban. Rakd össze akkor mi az igazság. Szerintem azonnal fel kellene függeszteni ezt a "nembeszélhetnek" dolgot az egészségügyben. Mi az hogy egy világjárvány idején nem mondhatja el őszintén egy alkalmazott mit lát a saját szemével az osztályon a kórházban? Mert különben kirúgják.
2021. szept. 24. 19:55
 6/11 A kérdező kommentje:

#"Szerintem azonnal fel kellene függeszteni ezt a "nembeszélhetnek" dolgot az egészségügyben".

Nagyon igazad van.

Most hallottam megbízható ismerostol: 60 fölötti kollégája és a férje kórházba kerültek, nő 2x oltva, férfi 3x.

Nem vagyok oltásellenes, nem azért írtam ezt, 2x be vagyok oltva.

2021. szept. 24. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Kb. 5% a nyilatkozatok alapján. Ha előveszed a kétszeroltott táblázatot amit kiadtak, ott a súlyos betegeket tekintheted kb. a kórházasaknak, és már meg is van az eredmény oltóanyagokra lebontva.
2021. szept. 25. 15:58
 8/11 HakapiszikMatyi ***** válasza:
Gyakran szóba kerül Anglia, vagy Izrael az ilyen kérdéseknél a magas átoltottság miatt. Amúgy ez nem túl bonyolult matematika. Az egyszerű számolás kedvéért vegyünk 100 embert alapul. Példa: Angliában 100 emberből 20-an vannak kórházban. 10 oltott, és 10 oltatlan. Ugyanannyi, ugye? Az átoltottság 80%-os, így a 20 oltatlanból 10, az már nem hangzik annyira jól... Az 1. válaszban linkelt, Izraelről szóló cikket végig olvasva, hasonló helyzetről olvashatunk.
2021. szept. 26. 03:39
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

A hivatalos statisztikát erről sajnos többféleképpen manipulálják. A leggyakoribb, hogy az oltottak akik nem covid hanem oltás mellékhatás miatt fekszenek kórházban már alapból nincsenek a statisztikában pedig akár tele is lehet velük az intenzív mondjuk trombózis vagy egyéb súlyos állapot miatt. A másik, hogy nem diagnosztizálják covidosnak őket, rájuk pl. más diagnosztikai szabályok vonatkoznak mint Amerikában, ahol őket nem kell tesztelni vagy tesztelik de akkor 28 vagy annál alacsonyabb ct értékkel a CDC iránymutatása alapján. Persze, hogy sokkal kevesebben "covidosak" közülük. További trükk amit amerikai és angliai statisztikában is láttam, hogy ezt a kimutatást egy olyan időszakkal kezdődően végzik amikor még alig volt bárki is beoltva. Így nyilván a statisztika átlagolását jól meg fogja nyomni a zömében oltatlanokból álló időszak. További trükk amit Izrael kezdett el alkalmazni, hogy a kétszer oltottakat a második oltásuk után 6 hónap leteltével már a statisztikában oltatlanként szerepeltetnek, mondván "lejárt" az oltásuk.

Egyszóval ember legyen a talpán aki a statisztikákban meglátja a színtiszta igazat. Ezért hiszünk jobban azoknak az egészségügyi dolgozóknak akik meg mernek szólalni és elmondják, ők az ellenkezőjét látják ennek ott ahol dolgoznak.

2021. szept. 26. 08:35
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
De miért lenne jó trükközni ezzel? Akkor minek a statisztika? Ha nem lenne jó az oltás, az a gyártók és nem az állam hibája lenne..
2021. szept. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!