Kórházban hány forintból kell kihozni egy napi étkezést?
Nem cukrosnak, nem gyomorkímélősnek stb, úgy reggeli/ebéd/vacsora?
Van rá 1000 forint vagy annyi sem?

Onnan hogy a reggeli is 2db kifli és 3 szelet szalámiféleség.
A vacsora meg 1 zsömle + kis kockalekvár.
Az ebéd meg krémlevesféleség+spenót nemtudommi.

És ezt hogy hoznád ki ennyiböl?
Másrészt meg az étkezés összes ára nem az alapanyok árának összege, ezeket szállítani, adagolni, hüteni, fözni kell!
Mellesleg nem tudom, mit akarsz többet reggelire/vacsorára?
Az meg kizárt, hogy krémleves és spenót legyen egy menüben.
Egyébként meg eleve nem kellene zabálni, föleg, hogy ott vagy fekszel, vagy esetleg az épületben néha mászkálsz.

Hát én amikor bent voltam, éheztem tisztességgel:D 3 zsömlét adtak reggel, hozzá egy medvesajtot meg egy kislekvárt. Nem is értem hog ygondolták ezt 3 felé bontani, de mindegy. Aztán kiderült, hogy ez egyben a reggeli és a vacsora. Én nem tudom hány 30 éves férfi lakik jól egyetlen majdnem üres zsömlétől, de én nem tartozom közéjük.
Az ebédet általában nem tudtam beazonosítani, de megettem, mert éhes voltam:D
Anno a gimi menzája jobb volt, igaz, ott 600 forintból csak egy kétfogásos ebédet kellett kihozniuk.
Az összes szobatársamnak dobozban hozták a kaját otthonról:D

6. Én 40 kilós nőként éheztem a kórházban :D nekem is a 3 zsömle és mondták hogy egy a reggeli, egy az ebédhez van és egy a vacsora.
Amúgy oké hogy nem telik jó alapanyagra stb. de az számomra egy örök rejtély, hogy a szerencsétlen főtt tojás miért nyers. Hiszen nem kerülne többe 2 perccel tovább főzni és akkor nem is menne a moslékba. Konkrétan senki nem ette meg. Már akkor is ilyen volt, amikor anyám szült abban a kórházban és 22 évvel később én is olyat kaptam amikor bekerültem...hát már csak ezért sem érdemes kórházba kerülni.

:DD Egy rugóra jár az agyunk:D
Egyébként én második napra hagytam a fenébe a kis sajtokat. Kefírből valamiért végtelen mennyiséget tudtak adni, úgyhogy úgy ettem, hogy egy harapás zsömle, rá 1-2 korty kefír Nem is volt annyira rossz.
Ja meg az ovitea. Azaz 1 liter vízhez 1 filter, és másfél kiló cukor. Ez is kiválóan eltünteti az éhségérzetet, mert tövig csavarja a vércukorszintet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!