Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pszichológiailag mi lehet az...

Pszichológiailag mi lehet az oka annak, hogy sokan oltatják be magukat? (világszerte)

Figyelt kérdés

Világszerte megy a kampány propaganda.

Azt értem, ha a betegségtől félnek, de a vakcina nem rosszabb?

Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe az nem zavarja őket?

Egyik évben ingyen influenzaoltás, majd H1N1, majd ez és nem értem, hogy miért rohannak oltakozni? Mert ingyen van?

Azért ebbe a kategóriába teszem a kérdést, mert Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.

Ezen már sokat gondolkoztam (szkeptikus szemüveggel) és nem jövök rá. :(

2021. nov. 8. 22:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
55%

30#

Neked meg kellemes covid vírus fertőzést és utána jó szórakozást a lélegeztetőgépen, majd pedig a föld alatt. Undertaker már „szeretettel” vár:

[link]

2021. nov. 18. 16:09
 32/45 anonim ***** válasza:
23%
#31 Úgy látszik, csak azok eszik meg a lélegeztetőn megbánós hülyeségeket, akik WWE-t néznek. Mondjuk mindenki hiszékeny, aki megragadt egy 12 éves cigánygyerek szintjén. XD
2021. nov. 18. 16:12
 33/45 anonim ***** válasza:
57%

„Mondjuk mindenki hiszékeny, aki megragadt egy 12 éves cigánygyerek szintjén.”

Mosolyoghatsz, de te még azon a szinten sem vagy, idióta! Az ilyen gyagyásakat mind be kellene oltani covid vírussal, aztán már nem lenne ekkora pofájuk.

2021. nov. 18. 16:20
 34/45 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as nem menj le a 32-es és 31-es szintjére! Szegények már nem tudnak érvelni és hát a műszak végére kicsit frusztráltak az ántszben és a hasonló propaganda osztályokon! Úgy általában egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. A 31-re szálljon a saját átka! Ámen :)
2021. nov. 18. 16:27
 35/45 anonim ***** válasza:
64%

34#

Igazából felesleges ezen vitatkozni, a két egymással szemben álló csoport úgysem tudja meggyőzni egymást. Aztán, majd úgyis lesz valahogy.

2021. nov. 18. 16:32
 36/45 anonim ***** válasza:
91%

"Azt értem, ha a betegségtől félnek, de a vakcina nem rosszabb?" Nem

"Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe az nem zavarja őket?" Minden összetevője ismert

"Egyik évben ingyen influenzaoltás, majd H1N1, majd ez és nem értem, hogy miért rohannak oltakozni? Mert ingyen van?" Igen károsak a szövődményei, a halál lehetőségéről ne is beszéljünk.

"Azért ebbe a kategóriába teszem a kérdést, mert Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött." A józan ész áll mögötte, semmi más. A kérdés sokkal érdekesebb lenne, ha az oltást nem kérők pszichológiáját feszegetnénk

Ezen már sokat gondolkoztam (szkeptikus szemüveggel) és nem jövök rá. :( - Te nem vagy szkeptikus, hiszen a saját állításod (első kettő) szkeptikusként leírhatatlan lenne.

2022. febr. 19. 01:24
 37/45 A kérdező kommentje:
Szerintem a józan ész itt az egészség megőrzésen van. Miért adassak be valami kisérleti oldatot ha még az oltási szövődményekért sem vállalnak felelőséget a gyártók? Pont, hogy az a meggondolatlanság ha uk muk fukk beoltatjuk magunk, mert a média ezt szajkozza!
2022. aug. 8. 23:04
 38/45 anonim ***** válasza:

"kisérleti oldatot"

Hány éve vizsgálják már?

De előtte is egy évtizede ismert volt már ez a technika.

Hány milliárd embert oltottak már be vele?

Ebből mennyi is halt meg bizonyítottan az oltás miatt?

"uk muk fukk"

Hülye vagy.

De nagyon.

2022. aug. 8. 23:10
 39/45 A kérdező kommentje:
Hülye aki mondja! Érdekes a Covid 19 elleni védőoltást évtizedek óta vizsgálják? Hát nem csak 2 éve van? Professzor úr tanítson! Lécci
2022. aug. 19. 22:30
 40/45 anonim ***** válasza:

Te ugye funkcionális analfabéta vagy?

Olvasd vissza, mit írtam.

2022. aug. 19. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!