Pszichológiailag mi lehet az oka annak, hogy sokan oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte megy a kampány propaganda.
Azt értem, ha a betegségtől félnek, de a vakcina nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe az nem zavarja őket?
Egyik évben ingyen influenzaoltás, majd H1N1, majd ez és nem értem, hogy miért rohannak oltakozni? Mert ingyen van?
Azért ebbe a kategóriába teszem a kérdést, mert Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (szkeptikus szemüveggel) és nem jövök rá. :(
30#
Neked meg kellemes covid vírus fertőzést és utána jó szórakozást a lélegeztetőgépen, majd pedig a föld alatt. Undertaker már „szeretettel” vár:
„Mondjuk mindenki hiszékeny, aki megragadt egy 12 éves cigánygyerek szintjén.”
Mosolyoghatsz, de te még azon a szinten sem vagy, idióta! Az ilyen gyagyásakat mind be kellene oltani covid vírussal, aztán már nem lenne ekkora pofájuk.
34#
Igazából felesleges ezen vitatkozni, a két egymással szemben álló csoport úgysem tudja meggyőzni egymást. Aztán, majd úgyis lesz valahogy.
"Azt értem, ha a betegségtől félnek, de a vakcina nem rosszabb?" Nem
"Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe az nem zavarja őket?" Minden összetevője ismert
"Egyik évben ingyen influenzaoltás, majd H1N1, majd ez és nem értem, hogy miért rohannak oltakozni? Mert ingyen van?" Igen károsak a szövődményei, a halál lehetőségéről ne is beszéljünk.
"Azért ebbe a kategóriába teszem a kérdést, mert Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött." A józan ész áll mögötte, semmi más. A kérdés sokkal érdekesebb lenne, ha az oltást nem kérők pszichológiáját feszegetnénk
Ezen már sokat gondolkoztam (szkeptikus szemüveggel) és nem jövök rá. :( - Te nem vagy szkeptikus, hiszen a saját állításod (első kettő) szkeptikusként leírhatatlan lenne.
"kisérleti oldatot"
Hány éve vizsgálják már?
De előtte is egy évtizede ismert volt már ez a technika.
Hány milliárd embert oltottak már be vele?
Ebből mennyi is halt meg bizonyítottan az oltás miatt?
"uk muk fukk"
Hülye vagy.
De nagyon.
Te ugye funkcionális analfabéta vagy?
Olvasd vissza, mit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!