Pszichológiailag mi lehet az oka annak, hogy sokan oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte megy a kampány propaganda.
Azt értem, ha a betegségtől félnek, de a vakcina nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe az nem zavarja őket?
Egyik évben ingyen influenzaoltás, majd H1N1, majd ez és nem értem, hogy miért rohannak oltakozni? Mert ingyen van?
Azért ebbe a kategóriába teszem a kérdést, mert Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (szkeptikus szemüveggel) és nem jövök rá. :(
Most nem azért, de évente sokkal több ember hal meg attól, hogy tetőcserép esik a fejére, mint amennyi mellékhatása van a vakcináknak és szerintem ha valaki attól való félelmében nem megy utcára, hogy agyoncsapja egy cserép, azt simán őrültnek lehet tekinteni, hiszen olyan ritka eset, de lám, a vakcinától való félelem meg igen elterjedt.
Mondjuk én speciel ezeket is őrültnek tekintem.
Hát... ez inkább a butaság ÉS az elmebaj speciális keveréke, és még ráadásul külső hatással felturbózva.
Ha a 3-ból csak az egyik hiányozna, akkor már nem lenne jelentős.
#25 Akkor a kétszámjegyű IQ-jú indiai putrik lakói felülmúlták szeretett szakértőid és tűpárnatársaid tudását, ha nem hiszed, nyugodtan vesd a tekinteted a helyi statisztikákra. Tudom, tudom, "de Indiában sokkal melegebb van, azért nem terjed". Érdekes módon a néhai indiai, azaz a mai delta variáns májusban irtotta ki az egész szubkontinenst - legalábbis az Index, 444, Telex és lakájmédia szerint -, amikor bőven 30 felett van a napi átlaghőmérséklet. Ja, és nem is kellett egymilliárd lakost beoltani.
Inkább ismerjétek, hogy csőbe húztak. Mindenkivel megesik. Nem ciki egyszer, sőt kétdzer sem hülyének lenni, de két éven keresztül már nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!