Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért jobb magánklinikába...

Miért jobb magánklinikába menni mint államiba?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sorra kerülj még abban az évben.
2021. okt. 22. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert kb. azonnal, vagy rövid várakozási időn belül ellátást kapsz.

A magyar betegségügyben pedig csak meghalni lehet, hiába fizetjük a tb-t, ha hónapokkal később kerül valaki ellátásra, lehet addigra már késő lesz. De hát, járvány idején minek is lennének nyitva a kórházak.

2021. okt. 22. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Emberként bánnak veled. Mindent elmondanak, mi fog történni, ha kérdésed van, megválaszolják. Ha elégedetlen vagy, szóvá teheted.
2021. okt. 22. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért megyek magánba, hogy ne kelljen minden alkalommal munkából hiányozni. Ide simán tudok menni munkaidő után.
2021. okt. 22. 14:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszok, még jöhetnek!
2021. okt. 22. 14:15
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Ott nem az ezeréves, széteső diagnosztikai gépekkel dolgoznak, ami már semmire sem jó.
2021. okt. 22. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Nekem azért, mert az átláthatóság híve vagyok. Ha mondjuk adnak az emberek hálapénzt, akkor annyit adnak, amennyit tudnak, tehát aki többet tud adni, azt jobban fogják szeretni. Magánban meg megmondják, hogy mennyi az annyi, és az mindenkinek annyi.

(Csak mellékesen, ezért nem szeretem esküvőn sem, hogy pénzt kell adni - ha megmondanák, mennyit, nem pedig találgatni kéne, akkor szívesen adnék akkor is, ha többe kerülne, mint amennyit rászánnék. De legalább tiszta.)

2021. okt. 22. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Főképp a barátságos környezet és rövid várakozási idő miatt. Voltam olyan állami rendelésen még anno többször is (5-10 éve), ahova nem kellett időpont. Mondanom se kell, voltak vagy 620 ezren, és várhattam órákat.
2021. okt. 22. 14:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki mostanság jár magánrendelésekre láthatja, hogy az sem olyan már mint régen. Jó sok pénzért sokszor nem kapsz semmit. Nyilván függ, hogy milyen orvoshoz kell menned, nekem reumatológusokkal van nagyon negatív tapasztalatom az elmúlt pár hónapban.
2021. okt. 22. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Győri kórházban egy anyajegy levétel menete: kérsz időpontot bőrgyógyászatra, pár hét múlva mehetsz is, ott két órás ücsörgés után megmondják, hogy le kell -e vetetni vagy sem, ha pedig le kell akkor adnak új időpontot egy újabb vizsgálatra a sebészeten (nem levételre). Elmész 2-3 hét múlva a vizsgálatra, ahol megerősítik vagy cáfolják a diagnózist, majd megint adnak egy időpontot a műtétre (2 hónap). Odamész időpontra 8 órára, ahol közlik, hogy majd 11-12 között kerül sor a műtétre, addig csüccs. Maga a beavatkozás 30 perc tokkal vonóval (és 3-4 hónap a várakozási idő).

Akkor milyen lehet egy szívműtét?

2021. okt. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!