A Dr. Rose vagy a Maternity maganklinika a jobb?
Két ismerősöm szült a Maternity-ben. Az egyiknek nagyon jó tapasztalata volt - program császár, ikrekkel. A másiknak nagyon rossz. Komplikációk léptek fel és nem voltak topon a kezelésében.
Nekünk sajnos nincs 1 milliónk csak a szülésre. A gyerekágyas 2-3 nap miatt a hideg ráz az állami kórházak protokolljától. Az első barátnőmnek végig ott lehetett a férje. Külön szoba meg minden. Illetve a vajúdást is biztos háborítatlanabbul lehet megélni, mint egy államiban. De azok között is akad már olyan, amelyik egyre mama-baba barátabb.
Csak a Maternity-vel van tapasztalatom.
Második gyerekem született ott, programozott császárral.
Nekem nagyon pozitív èlmèny volt, a szülès ès a bent töltött napok is.
Nem tudom mivel nyùjthat többet a dr Rose, nekem ez itt tökèletesen megfelelt az elvàrásaimnak.
Off: Viszont hazudnèk ha azt mondanàm, hogy nem izgultam, hogy esetleges komplikàciò esetèn nem lesz e baj, pl nincs Pic. Azèrt az àllami kòrhàznak is megvan az elônye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!