Másnak is volt ilyen jobb oldali fájdalma? Mit csináltatok vele?
Figyelt kérdés
Már csak pár nap van kislányom születéséig, azt már kibírom,de kíváncsi vagyok. Az utolsó 2 hónapban a jobb oldalam bordaívnél nagyon fáj. Nem egész nap, inkább csak ha ülök vagy fekszem. Elvileg a babám kezei vannak ott, nem hiszem h ennyire nyomná. Vagy nem is a csont hanem a rekeszizom görcsöl? Vérképem mindig jó volt. Doki magnéziumot monodtt rá, nem segít. Mikor fáj lesz is ott "kiemelkedés" úgy is ha nem kalimpál a babám. Most a végére a bőröm is fáj ott mintha dörzsölné valami, de még csak nem is piros ott. Nem látszik semmi.2018. nov. 2. 16:52
1/3 anonim válasza:
Nekem is fájt ott!Nekem idegszálat nyomott. Vagy a rekeszizmom. Nekem rekeszizom sérvem volt. De sokat nyomkodta magát oda. De szüléssel elmúlt.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ott fájt, fogalmam sincs, mit nyomott a lányom, de juj de rossz volt :(
3/3 anonim válasza:
Nekem is fájt ott. Ott volt az egyik lába és a keze. Szülés után 3 hónappal is még éreztem, de aztán szépen elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!