Veszélyeztetett terhes vagyok és nagyon unatkozom. Csak feküdni szabad. Már annyira unom, eddig neteztem egésznap meg tvt néztem de már unom. Ti mit csináltatok egésznap veszélyeztetett terhesen?
Én abszolút megértelek! Már egy hónapja fekszem, ebből egy hetet mondjuk kórházban is, azóta "csak" otthon. Ráadásul egyedül is vagyok majdnem egész nap, a párom korán reggel megy el dolgozni és későn ér haza, szinte nincs is kihez szóljak.
Nem szabad házimunkát se végeznem (titokban kicsiket azért szoktam), nem tudok lemenni bevásárolni és főzni itthon, teljesen haszontalannak és szánalmasnak érzem magam néha. De tudom: mindent a baba egészségéért! (És ha minden jól megy még majdnem két ilyen fekvős hónap vissza van.)
Persze lehet ilyenkor mondani, hogy olvass, vagy tanulj valami újat, de nekem pl. semmi energiám nincs, cserébe gyakran vannak fájdalmaim. Könnyű belecsúszni a nihilbe (nem mondom, hogy depresszióba, de ez már annak az előszobája), ahhoz, hogy olvassak vagy akár filmet nézzek vagy játsszam valamit, legalább egy minimális kedv szükséges, ami nekem sokáig nem volt. Csak vergődtem hetekig, kb. egy hete kezdtem el filmeket letölteni.. Próbálj beszélgetni másokkal, ha szerencséd van, akkor van aki meglátogat és úgy gyorsabban telik az idő.
Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!