Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhes vagyok...

Veszélyeztetett terhes vagyok és nagyon unatkozom. Csak feküdni szabad. Már annyira unom, eddig neteztem egésznap meg tvt néztem de már unom. Ti mit csináltatok egésznap veszélyeztetett terhesen?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%
Kitűnő alkalom átvenni mindenféle fejlődéssel, gyermekkélektannal, napi gondokkal, gyakori rendellenességekkel, fejlesztési, tanítási, nevelési tapasztalatokat és kutatási eredményeket felsorakoztató oldalt, könyvet, filmet, és mivel magyarul nem is lesz sok, nem is biztos, hogy nagyon korszerű anyagok lesznek, röptében mélyül az angolod is.
2018. aug. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!