Orrsövény műtétre a TB-vel támogatott, vagy magánklinikai ellátás a jobb?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatba? Hol csináltattátok? A TB-vel támogatott helyek is normálisan meg tudják csinálni ezt a műtétet? Mert nagyon megoszlóak a vélemények, ahogy utána olvastam.
Nyilván az olcsóbb megoldás lenne szimpatikus, HA szakszerűen meg is tudják csinálni, de ha tényleg olyan rossz, ahogy mondják, gyüjtök magánklinikára.
2019. febr. 22. 19:13
1/5 anonim válasza:
Még nem volt ilyen műtétem soha, de ez szerintem rutinműtét. Persze ha lenne pénzem, akkor magánba nyomnám.
2/5 anonim válasza:
Nekem még 2014-ben csinálta Dr. Járai Tamás, és profi munkát végzett.
3/5 anonim válasza:
Szerintem megcsináltathatod TB alapon is.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Attól függ kihez mész és attól, hogy mennyi ismeretséged van.
Akinek nincs ismerettsége, annak a TB alapon való ellátás minősége random módon történik, bár nem tudom ezen mit lehet elrontani....
Ha számít neked az, hogy hogyan foglalkoznak veled, milyen környezetben vagy, akkor magán.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 23. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!