Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrsövény műtétre a TB-vel...

Orrsövény műtétre a TB-vel támogatott, vagy magánklinikai ellátás a jobb?

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatba? Hol csináltattátok? A TB-vel támogatott helyek is normálisan meg tudják csinálni ezt a műtétet? Mert nagyon megoszlóak a vélemények, ahogy utána olvastam.

Nyilván az olcsóbb megoldás lenne szimpatikus, HA szakszerűen meg is tudják csinálni, de ha tényleg olyan rossz, ahogy mondják, gyüjtök magánklinikára.

2019. febr. 22. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyen műtétem soha, de ez szerintem rutinműtét. Persze ha lenne pénzem, akkor magánba nyomnám.
2019. febr. 22. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még 2014-ben csinálta Dr. Járai Tamás, és profi munkát végzett.
2019. febr. 22. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsináltathatod TB alapon is.
2019. febr. 22. 22:06
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Attól függ kihez mész és attól, hogy mennyi ismeretséged van.

Akinek nincs ismerettsége, annak a TB alapon való ellátás minősége random módon történik, bár nem tudom ezen mit lehet elrontani....

Ha számít neked az, hogy hogyan foglalkoznak veled, milyen környezetben vagy, akkor magán.

2019. febr. 23. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!