A jobb kezem 3-as ujját mennyiért távolítják el magánklinikán körülbelül?
Figyelt kérdés
Korábbi serülés miatt problémás. A közegészségügyben csak gyogyszert írtak rá, ezért szeretném magánklinikán eltávolíttatni.2019. máj. 29. 15:32
1/10 anonim válasza:
Semennyiért. Ha nem kötelező amputálni, akkor nem fogják.
2/10 anonim válasza:
A MÁV nem kér sem engedélyt, sem pénzt.
3/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem niért akarsz ujjatlan lenni? Értem hogy problémás de amíg nincs elhalva, nem rothad és még ha csak minimálisan is de tudod használni, addig miért kéne eltávolitani?
4/10 anonim válasza:
Ingyé lecsapom neked a bárddal.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miatta rendesen megszorítani az öklöm. Zsibbad, nyillal, szúr állandóan.
2019. máj. 29. 19:37
6/10 anonim válasza:
Utána se tudsz majd öklöst adni
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Ez tilos Magyarországon, emiatt sehol nem vágják le.
8/10 anonim válasza:
De nem adnak érzéstelenítőt se
Bár ha megkeri a baktert kupán veri a tárcsával
9/10 anonim válasza:
Erőss Zsoltnak is úgy vágták le a lábát hogy nem volt muszáj
10/10 Ypszilon1980 válasza:
Ez nem igaz, Erőss Zsolttal más volt a helyzet, személyesen is találkoztam vele mikor beteg volt. Bár tudom, a média eléggé ferdített a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!