Mennyivel jobb magánklinikán szülni?
Nem minden esetben. Sajnos ott is vannak bunkók, akik ha kérdezel meg kiis röhögnek. Plusz ha mondanak egy árat pl 1millio (csak 1 példa) az meg nagyban változhat, pl ha kell fájdalom csillapító az plusz, ha császár a vége az is plusz.
És ha neadj isten baj van a babával, atviszik másik kórházba mert egyik Magankorhazban sincs PIC vagy NIC.
Mondjuk úgy hogy ott legalább nem írnak fel antibiotikumot hogy szedd be mielőtt bemész meg miután hazamentél ne hogy elkapj valamit.
Amúgy igen, külön szoba, normális étel és nem kezdenek kötözködni hogy mikor mit hogyan kérsz, ja és van fájdalomcsillapító lényegtelen szerintem hogy mit mennyiért számolnak pluszba mindennek megvan az ára ez van .
Én magánkórházban szültem, a másodikat is ott fogom. Fogadott orvossal és szülésznővel, akik segítettek a háborítatlan szülésélményben. Támogattak, kísérték a szülést, de nem mondták meg, mit csináljak, és nem avatkoztak be feleslegesen.
A bent töltött 2 nap olyan volt, mintha egy hotelben lennénk. Franciaágyas szobában hármasban a férjemmel és a babával. Tisztaságra higiéniára nagyon figyelnek. Van minden, wc papír, ballonos víz, bőséges és finom étkezés. A látogatókat a szobában fogadhattuk, nem egy üvegen keresztül nézték meg a gyereket.
Én azt tapasztaltam, hogy mindenki kedves és segítőkész volt, még ha csecsemősök nem is egyforma elveket vallottak.
Vizitkor, ha épp aludtunk, csendben kimentek inkább, nem zavartak. És mindig mindenki kopogott mielőtt belépett a szobába.
Bármilyen vizsgálatot, vagy kezelést csináltak, akár velem, akár a babával, előtte mindig elmondták, mi lesz és engedélyt kértek. Abszolút egyenlő félként kezeltek egész idő alatt.
Én nagyon elégedett voltam.
A minap jott velem szembe: [link]
En megtehettem volna de sajnaltam ra ennyit. Magan nodokihoz jartam, felvetodott egyebkent...Mondjuk nekem pcs volt es ugy voltam vele hogy az mindegy hol tortenik es tenyleg mindegy. Orultem hogy 2 nap utan hazajohettem. Azt mondjak a szuleszno szemelye fontosabb huvelyi szulesnel. Mindenesetre sok-sok penz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!