Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltassam magam vagy ne? 2...

Beoltassam magam vagy ne? 2 napja ezen ragodom, elrontotta a napjaimat. Felek is tole, tul is lennek rajta. Elonte is volna. Nincs kivel megbeszelnem, egyedul elek.

Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 05:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

Nálunk nem engedtek be kísérőt az oltópontra. Ha van baráti társaságod próbálj chatelni velük vagy telefonon beszélgetni. Nekem szerencsére első alkalommal volt ott rokon akit szintén oltottak, testvérem kint várt a másik rokonommal, második alkalommal meg folyamatosan beszélgetett velem, gondolom nem néztek rám furcsán, hogy beszélgetek, mert head set volt rajtam. :D Vagy legalábbis rájöttek, hogy telefonálok.

Kitartást, ne aggódj!

2021. szept. 22. 08:17
 42/63 anonim ***** válasza:
De így nem votl unalmas a várakozás. 41-es vagyok.
2021. szept. 22. 08:18
 43/63 anonim ***** válasza:
* nem volt unalmas
2021. szept. 22. 08:18
 44/63 anonim ***** válasza:

Ja nekem a védettségit majdnem a második környékén küldték. Azt hiszem mindenre válaszoltam.

Volt itt valaki aki azt írta, hogy problémái vannak az illetőnek, illetve nem olvastam el minden választ csak amit utánam írtak.

Azt érzékelem, hogy bizonytalan és valami szomorúság van az életébe, hogy ez micsoda passz, reméljük nem gyász. Azért ez a maradj otthon több mindenkinek nehéz volt. Tippem szerint nincs munkája,az is lehúzhatja az embert lelkileg, vacillált, hogy akar nem akar oltást,nyűgként éli meg ezt, többen paráznak az oltás miatt is hogy biztonságos-e, de amit elfogad a WHO amiatt nem kell aggódni, és mondom tudsz már oltást is választani, és időpontot. Bizonyos munkahelyek megkövetelik az oltást, de amúgy nem kötelező, de bizonyos munkahelyeken kell. A kérdező egy nehezebb időszakot él meg attól is lehet ilyen bizonytalan. Én a kérdésre válaszoltam, és nem terelem el a kérdést más irányba, mert az nem segít a kérdezőnek.

Ne félj, nem harap az oltás, se a doktor néni. Raadasul mindenki kb. ha 1 percig benn van mikor kapjak az oltast, 20 perc varakozas kozben meg olvass valamit, vagy ha beszélgetnek veled beszélgess, vagy vannak jo mobil alkalmazasok is.

2021. szept. 22. 08:35
 45/63 anonim ***** válasza:

Én kolléganőmmel mentem, egy napra hívtak be minket, igaz eltolódással, de az ő kocsijával mentünk, jóval korábban, mert nem voltunk arrafelé ismerősek, meg nem tudtuk, hogy meddig tart az adminisztráció. Nem csináltak belőle problémát, mondták, hogy menjünk nyugodtan, reggel a nagy tömeg lement, egymás után szépen beoltottak, kivártuk a negyed órát, eljöttünk. Hamarabb hazaértünk, mint ahogy az első időpont hivatalosan lett volna).

Keress valakit, ha egyedül félsz, foglaljatok ugyanarra a napra időpontot, és most már tényleg az oltó anyagot is ki tudjátok választani.

Az oltás maga nem fájdalmas egyáltalán, utána javasolt borogatni (az esetleges későbbi ízületi fájdalmakat csökkenti).

2021. szept. 22. 08:35
 46/63 anonim ***** válasza:
Ja jól írja 45-ös első után én is borogattam a kezem.
2021. szept. 22. 08:37
 47/63 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez megnyugtat, rákos betegként oltattam magam és semmi bajom nem lett. Semmilyen oltási szövődmény nem jelentkezett, még élek. A szuri nem fájt, oda sem kell nézni. Csak pfizert kaphattam orvosi javaslatra.
2021. szept. 22. 10:37
 48/63 anonim ***** válasza:
62%
Baszki, napok óta tele van a panikolos kerdeseiddel az oldal. Mi a feneert nem keresel egy pszichiatert? Neked az kellene.
2021. szept. 22. 13:44
 49/63 anonim ***** válasza:
48-as neked sem ártana a reakcioid alapján. Tobb ezer kerdezo lehet hasonlo problemaval. Szerintem nem kene ezt tulreagalni. Fél az oltástól kell neki egy kis biztato szo. De ezzel nem segítesz rajta csak az önértékelését rombolod és az elhatározását hogy beoltassa magát amivel komolyabb megbetegedéstől óvná meg saját magát. Gratulálok a dühkezelési problémádhoz.
2021. szept. 22. 18:27
 50/63 anonim ***** válasza:
#49 ha azt se tudod miről beszélek minek szólsz bele. Napok óta tolja fel a kérdéseit, ez legalább az ötödik, és mindegyikben oldalakon keresztül kommentel magának. Én erre nem mondanám hogy "egy kis biztatás kell neki".
2021. szept. 22. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!