Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek az tisztességes,...

Szerintetek az tisztességes, hogy az urológus a megbeszélt időben bementemkor nem végzi el azt, amiért mentem, mondván, szigorították a beavatkozást, naponta csak 1 ilyet csinálhatnak? (És a mai napi már megvolt).

Figyelt kérdés

Az egészségügyben fizetést emeltek - ez dícséretes. A betegellátásban viszont ezt a pénzt (vagy egy részét, vagy többet visszavesznek). Ez így már nem fer - mintha lenne miből visszavenni...

Megyei jogú város országosan kiemelt kórháza....

2016. okt. 15. 10:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és egy héttel későbbre helyezte át a beavatkozást (aminek egyébiránt meg van a logikája - de az 1 hét az akkor is 1 hét)
2016. okt. 15. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy eddig naponta többször is csinálta, most meg áttette heti sűrűségűvé? Fura. El sem tudom képzelni, hogy mi lehet ez...
2016. okt. 15. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

nem heti sűrűségűre tette át, hanem a kérdező mehet 1 hét múlva mert addig gondolom már be van táblázva ki azaz 1 beteg akinek megcsinálhatja..

itt az orvos nem hibás, ő nem tehet arról hogy milyen műtétet lehet (mire van keret) megcsinálnia, politizálni meg nem szeretnék :)

2016. okt. 15. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! - Szerintem sem a dokin múlik, .....eü politika - hulljon a férgese (ja, meg a csórója). Mert a törvények a felső nemtomhányezerig nem jutnak el - pénzzel minden megvehető (vagy majdnem minden)
2016. okt. 15. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tisztességes, de ez a mai Magyarország. Vagy elmész magánrendelésre, vagy havi hétezer forintért cserébe hónapokig vársz, mire egyáltalán bejuthatsz egy rendelőbe.
2016. okt. 15. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem titok a beavatkozás : úgynevezett "dupla J" katéter kivétele a vese és a húgyhólyag közül húgycsövön keresztül. Nyilván, amennyit beraknak annyit ki is kell venni - csak úgy látszik, nem mindegy, hogy mikor (ez csak 1-2 hete van így lekorlátozva - mármint a kivétel. Hogy mennyit tehetnek be egy nap, arra nem tudom, van e kvóta). Szerintem arra nincs, mert akkor a napi műtétek számát is korlátozni kellene - mert többféle műtéttel ez a katéter együtt jár).
2016. okt. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!