Beoltassam magam vagy ne? 2 napja ezen ragodom, elrontotta a napjaimat. Felek is tole, tul is lennek rajta. Elonte is volna. Nincs kivel megbeszelnem, egyedul elek.
Kérdező, bármelyik oltást kapod, jó. A gyerekkori kötelezőknek is voltak reakciói, láz, fájdalom, stb. Ennek is lehet. Én pont ezért kértem péntekre időpontot, hogy hétvégén nyugiban lehessek lázas otthon, aztán végül két szputnyik után semmi :)
Én a saját tapasztalatomnak hiszek, férjem aneszteziológus, intenzíven dolgozik, nincs oltott covidosuk ( megyei kórház).
Volt halott a családban, baráti körben, sajnos több is (köztük egészséges, ikerterhes kolléganő). Nem volt kérdés, oltatunk-e. Nincs a környezetemben már oltatlan és senkinek semmi baja.
Igen, oltottként is fertőződhetsz, de egyrészt az immunrendszered azonnal fellép ellene, tehát kevesebb vírus lesz benned, amit szanaszét tudsz szórni, nem köhögsz, prüszkölsz úgy, mint oltatlanul, tehát a terjesztés sem olyan mértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!