Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltassam magam vagy ne? 2...

Beoltassam magam vagy ne? 2 napja ezen ragodom, elrontotta a napjaimat. Felek is tole, tul is lennek rajta. Elonte is volna. Nincs kivel megbeszelnem, egyedul elek.

Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 05:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Vki normalis van itt, aki tudna segitsegevel tamaszt adni?
2021. szept. 22. 06:22
 12/63 A kérdező kommentje:
Meg akarnek nyugodni, ki akarnek jonni ebbol erre itt provokal
2021. szept. 22. 06:24
 13/63 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy?

Én oltattam magam, mert idősek és betegek között dolgozom, a családban is van, és igen, tudom, hogy így is elkaphatom, de az egészségügy sz@r helyzetére való tekintettel, ha a kórházat megúszom, akkor már jó. A fulladásos halál sem tűnik túl vidámnak, lélegeztető gépek ide vagy oda, de nem lesz lassan ember, aki tudja kezelni.

Nagykorúként, felelősségem teljes tudatában így döntöttem. Ha bele haltam volna az oltásokba, az én döntésem volt. A harmadikat nem kérem.

Volt kolléganőm, aki az első után olyan vacakul volt, hogy a másodikról is lemondott.

A családi kiskorú véleményét figyelembe vesszük, egyelőre ő sem kérte, mert bár a legtöbb osztálytársának nem lett baja, egy elég beteg lett utána.

Viszont a szülőnek alá kell írnia a hozzájáruló nyilatkozatot, mert senki nem vállalja a felelősséget. Erőszakkal nem fogjuk oltatni, 16 évesen már tud mérlegelni, hogy szeretné-e.

2021. szept. 22. 06:30
 14/63 A kérdező kommentje:

Pont ez az h mi van ha en is vacakul leszek utana? A vedettsegit az elso utan kuldik?

Ha lenondott a masodikrol akkor a vedettsegije is ugrik saints, de ertheto h lenondott rola.

Ezert parazom en is, lehet h a melohelyhez kellene

2021. szept. 22. 06:35
 15/63 A kérdező kommentje:
Irj koszi
2021. szept. 22. 06:35
 16/63 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ma hívd fel vagy keresd fel a háziorvosodat és beszéld át vele, hogy melyik oltást ajánlja!
2021. szept. 22. 06:36
 17/63 A kérdező kommentje:
Nincs meg haziorvosom, nem voltam nala, azt sem tudom ki az. Amugy az oltoponton azt mobdtak h a sputnyik1et tudnak adni
2021. szept. 22. 06:38
 18/63 A kérdező kommentje:
Na a legutobbi hozzaszolo Norbert le van ejtve. Az elozo hozzaszoloval kommunikalok tovabb es a tobbiekkel. A normalisak segitenek tanaccsal
2021. szept. 22. 06:42
 19/63 A kérdező kommentje:
Norbertet megelozo hozzaszoloval es a tobbiekkel
2021. szept. 22. 06:43
 20/63 A kérdező kommentje:
Segitseget kernek, nagyon rossz ez az egesz, ujra vidam akarnek lenni, erre elmebeteggel talalkozon
2021. szept. 22. 06:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!