Mi biztosítja h. a COVID oltásoknak nem lesz mellékhatása 1-2-stb. év múlva?
Figyelt kérdés
hála a tudománynak én nem vagyok oltásellenes, viszont oltásellenesekkel folytatott érvelések idején, ez feljön kérdésnek.2021. máj. 12. 12:45
11/20 Senior Séf válasza:
Az Az OGYÉI simán lefeküdt Orbánnak, kedves 6-os, amikor a kínai és orosz vakcinákat elkezdte idemutyizni. Más dolog, hogy utólag kiderült, hogy nincs baj velük, de amikor behozták, vakon, csak a kormány nyomására adták ki rá az engedélyt.
12/20 anonim válasza:
Rossz a kérdés. Mi biztosítja, hogy komoly szövődmény nélkül megúszol egy covid fertőzést?
13/20 anonim válasza:
12: A kérdés nem rossz, csak nem tudsz rá válaszolni, és ahelyett, hogy ezt elismernéd, terelsz. Tipikus.
14/20 anonim válasza:
Nem is kell rá válaszolnom, mert az orvostudomány nem így működik. Semmilyen gyógyszer esetén nem lehet biztosítani, hogy nem lesz mellékhatás. Amit viszont biztosítani lehet, hogy az oltás beadása kell kisebb kockázat, mint az oltás elmaradása.
15/20 anonim válasza:
14 és ezt hogy "bizonyítod" a hosszútávú mellékhatások ismerete nélkül?
16/20 anonim válasza:
Milyen hosszútávú mellékhatást vársz amit a vírus önmagában nem tud okozni?
17/20 anonim válasza:
Egyszer válaszolni kellene, nem visszakérdezni...
18/20 anonim válasza:
[link] ez nem egyedülálló eset, én is láttam ilyen profilt. Több ezer ismerős, pár kamu saját kép és aztán kiírogatja, hogy ennyien meg ennyien haltak meg a falujában. Több ezerből pár száz belájkolja, már hitelesnek érzik az agyhalottak akik a "főősodratú mééédijában nem hisznek", de az ilyen kamuprofiloknak igen.
19/20 anonim válasza:
Az 5-öst már beoltották és a 6 maszkja miatti oxigénhiány elhülyítette szegényt. :)
20/20 anonim válasza:
Telexes libsi oltott bohócoktól nem várható értelmes válasz.Ha ők be vannak oltva,akkor nem tudom,hogy mit f0sik a sok kis tápos gyökérje. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!