Szputnyik vakcina utáni mellékhatások?
Semmit. Valamit talán, de nem egyértelmű, hogy amiatt.
Kedden 1-kor kaptam, utána nem éreztem semmit, csak a helyét, azt is gyengén. Elindultam haza, kocsiban egy gyenge izomfájdalom alakult ki, ahogy elkezdtem a karomat használni, de 5 percen belül el is múlt. Azóta semmi.
Ami TALÁN mellékhatás, hogy aznap este és tegnap este is fáradtabbnak éreztem magam a szokásosnál és többet is aludtam, meg mélyebben. De hogy ez attól van-e, azt a fene tudja.
Izomláz érzés a karban illetve rossz közérzet fáradékonyság. Az utóbbinak simán inkább az időjáráshoz volt köze.
Másnap már semmi!
Szia! Mi tegnap kaptuk meg a férjemmel. Mindkettőnknek fáj a feje. A karunk kicsit fáj, mintha izom lázunk lenne.
Én egész nap lázasnak éreztem magam, de a hőmérő nem ment 37 fölé.....a bőröm sajgott és a végtagjaim...kicsit fáztam...ettől lehetett láz érzésem. Most már ezek enyhültem viszont fáradtnak érzem magam.
Szia! Én hétfő reggel kaptam az elsőt, estére felment a lázam 38,8-ra, és vacogtam, mintha kint lennék a fagyban. Aztán pár óra múlva ez elmúlt, azóta a fejem fáj néha, meg sokszor szédülök.
A férjemnek viszont semmi de semmi tünete nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!