AstraZeneca után mindenki belázasodott? Volt olyan fiatalabb korú, akinél nem jelentkezett mellékhatás?
Meg is válaszoltad a kérdésed, a ferjednek nem volt különösebb tünete utána. Ha azért kérdezed, attól még ugyanúgy hatékony az oltás nála is.
(2-es, jelentsd be mellékhatásként a sorozat nézést!:))
Nekem egy nagyon gyenge fejfájás volt közvetlenül utána (múlt csütörtökön oltottak be), de még az is lehet, hogy azt is csak "beképzeltem". Az oltás után azonnal elindultam haza, séta közben ugrott be, hogy basszus, azt mondták, maradjak még 15-20 percig, de már mindegy volt. :D Azóta sem volt semmi kellemetlen mellékhatás, se láz, se hasonló.
Viszont attól, hogy kellemetlen mellékhatást nem észleltem, kellemeset azért mégiscsak. Szombatra ugyanis nagyon megnőtt a szexuális vágyam a normálishoz képest, és ez most is így van, tutira az oltással függ össze, mert ilyen sose volt, hogy napok óta napi többször muszáj önkielégítenem, illetve hétvégén barátnőm is mondta, hogy igencsak rámenős vagyok. :D
Rá is gugliztam, és ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki így "pórul járt". :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!