Ez valóban igaz lenne, vagy csak hazugság?
Az lenne a kérdésem, hogy az egyik kollégánk nem jött múlthét óta dolgozni, mert azt mondta nincs jól, és heves szívdobogása van, magas pulzus, meg nem bírja a terhelést, COVID után! Azt mondta, elment a házi orvoshoz az csinált EKG-t, és valami eltérést mutatott a gép, de a házi orvos nem tudta mi az, és így majd jövő héten kell mennie a kardiológiára. Ez mennyire hihető, csinálhat a házi orvos EKG-t, meg ha már csinál nem tudnia kellene mi az eltérés?
Főnökünk szerint csak hazudik, meg a többiek is, bele értve engem is! Ki kellene rúgnia a főnökömnek, ti hogy vagytok ezzel?
Kételkedik a fonok most, mert nem tudja bemutatni az EKG-s papírt!
Azért nem könnyű helyette bejönni.
Milyen ekg-s papírt? A háziorvos látni akarta. Pont. Nem más kérésére csinálta. Miért kellett volna mindenképpen kinyomtatnia? Ez már szőrszálhasogatás. Egyébként jóga sem lenne elkérni. Mint írtam (19. hsz), daganatos beteg vagyok. És képzeld, a főnökeim elhiszik bemondásra, meg beérik a táppénzes papírral. Soha, egyetlen egyszer sem kérték be egyik leletemet sem!
Ha nem hisz neki a főnök, kérhet rá felülvizsgálatot, de ennyi! Az orvosi papírok érzékeny dokumentumok. Szegény srác már így is többet kiadott, mint ami kötelessége lenne.
Leírod, hogy még a szabadságát sem vette ki előtte, ebből gondolom, hogy megbecsülte a munkáját, nem lógott, kellett neki a pénz. Írod, hogy eddig ilyen probléma nem volt. Majd covid utáni első héten még nem tudott bejönni és már egyből nem hisztek neki. Senki sem a cégnél. Ki akarjátok rúgni és erről itt kérdeztek véleményt. Közben fogalmatok sincs egy egyszerű orvosi ellátás menetéről és a hírekkel ellentétben kamunak gondoljátok a post covid tüneteket.
Szerintem erősen nálatok van van baj fejben. El se hiszem, hogy vannak ilyen bizalmatlan és rosszindulatú emberek. Sajnálom a kollégád és remélem jobb munkahelyet talál ha majd nem tudja nálatok folytatni egészségügyi problémák miatt.
Egyébként a főnöknek SEMMI KÖZE a dolgozói egészségügyi kartonjához.
A főnököm követelné rajtam a leletet nagyon röhögnék, mert nincs joga megtekinteni a dokumentációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!