Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez valóban igaz lenne, vagy...

Ez valóban igaz lenne, vagy csak hazugság?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az egyik kollégánk nem jött múlthét óta dolgozni, mert azt mondta nincs jól, és heves szívdobogása van, magas pulzus, meg nem bírja a terhelést, COVID után! Azt mondta, elment a házi orvoshoz az csinált EKG-t, és valami eltérést mutatott a gép, de a házi orvos nem tudta mi az, és így majd jövő héten kell mennie a kardiológiára. Ez mennyire hihető, csinálhat a házi orvos EKG-t, meg ha már csinál nem tudnia kellene mi az eltérés?

Főnökünk szerint csak hazudik, meg a többiek is, bele értve engem is! Ki kellene rúgnia a főnökömnek, ti hogy vagytok ezzel?

2021. máj. 10. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%
Covid után lépcsőzni is nehéz nemhogy pakolni
2021. máj. 10. 14:29
 22/77 A kérdező kommentje:

Kételkedik a fonok most, mert nem tudja bemutatni az EKG-s papírt!

Azért nem könnyű helyette bejönni.

2021. máj. 10. 14:33
 23/77 anonim ***** válasza:
97%

Milyen ekg-s papírt? A háziorvos látni akarta. Pont. Nem más kérésére csinálta. Miért kellett volna mindenképpen kinyomtatnia? Ez már szőrszálhasogatás. Egyébként jóga sem lenne elkérni. Mint írtam (19. hsz), daganatos beteg vagyok. És képzeld, a főnökeim elhiszik bemondásra, meg beérik a táppénzes papírral. Soha, egyetlen egyszer sem kérték be egyik leletemet sem!

Ha nem hisz neki a főnök, kérhet rá felülvizsgálatot, de ennyi! Az orvosi papírok érzékeny dokumentumok. Szegény srác már így is többet kiadott, mint ami kötelessége lenne.

2021. máj. 10. 14:40
 24/77 anonim ***** válasza:
100%
De gáz, amit csináltok atya ég.
2021. máj. 10. 17:08
 25/77 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Főnöke nem kérhet ilyet, de ha ez meg is történt és a dolgozó átadta ezt a dokumentumot, akkor sem illetékes abban, hogy ezt szakmailag felülbírálja. Az EKG papír meg nem is értem miért kell neki, mit kezd majd vele? Ez kb. olyan, mintha előre el lenne döntve, hogy akármit bemutat, úgysem hiszitek el,ilyen helyen dolgozni kellemes lehet.
2021. máj. 11. 06:23
 26/77 anonim ***** válasza:
100%

Leírod, hogy még a szabadságát sem vette ki előtte, ebből gondolom, hogy megbecsülte a munkáját, nem lógott, kellett neki a pénz. Írod, hogy eddig ilyen probléma nem volt. Majd covid utáni első héten még nem tudott bejönni és már egyből nem hisztek neki. Senki sem a cégnél. Ki akarjátok rúgni és erről itt kérdeztek véleményt. Közben fogalmatok sincs egy egyszerű orvosi ellátás menetéről és a hírekkel ellentétben kamunak gondoljátok a post covid tüneteket.

Szerintem erősen nálatok van van baj fejben. El se hiszem, hogy vannak ilyen bizalmatlan és rosszindulatú emberek. Sajnálom a kollégád és remélem jobb munkahelyet talál ha majd nem tudja nálatok folytatni egészségügyi problémák miatt.

2021. máj. 11. 08:48
 27/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a főnöknek SEMMI KÖZE a dolgozói egészségügyi kartonjához.

A főnököm követelné rajtam a leletet nagyon röhögnék, mert nincs joga megtekinteni a dokumentációt.

2021. máj. 11. 10:22
 28/77 A kérdező kommentje:
Holnapra behívta a főnököm el beszélgetésre és mondta neki, hogy hozza magaval a papírjait, kiváncsi vagyok hozni fogja e magaval, vagy be fog e egyáltalán jönni.
2021. máj. 11. 10:50
 29/77 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen miatt engem kirúgna, olyan munkaügyi pert akasztanék a nyakába, hogy csak pislogna.
2021. máj. 11. 10:57
 30/77 anonim ***** válasza:
100%
#28: Na ez az, amihez a főnöknek semmi joga sincs! Ez nagyon durva!
2021. máj. 11. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!