Ez valóban igaz lenne, vagy csak hazugság?
Az lenne a kérdésem, hogy az egyik kollégánk nem jött múlthét óta dolgozni, mert azt mondta nincs jól, és heves szívdobogása van, magas pulzus, meg nem bírja a terhelést, COVID után! Azt mondta, elment a házi orvoshoz az csinált EKG-t, és valami eltérést mutatott a gép, de a házi orvos nem tudta mi az, és így majd jövő héten kell mennie a kardiológiára. Ez mennyire hihető, csinálhat a házi orvos EKG-t, meg ha már csinál nem tudnia kellene mi az eltérés?
Főnökünk szerint csak hazudik, meg a többiek is, bele értve engem is! Ki kellene rúgnia a főnökömnek, ti hogy vagytok ezzel?
8 hónapja van nálunk, ez előtt maximum 2 hetet volt otthon összesen. A Covid előtt! Szabadságát se vette ki tavaly , úgy kellett kiadni neki.
De, ahogy elkapta a covidot azóta nem a régi , azt mondja nem bírja a munkát, vagy a terhelést. 2,5 hetet volt otthon azt mondja beteg volt nagyon. Ágyból nem tudott kikelni állítása szerint! De már 6 hete kínlódik ezzel az egész Covid , post Covid dologgal.
Mi meg helyette dolgozunk, miatta be kell jönni. Fonok is mondta , hogy elege van, hogy miatta kell bejönni valamikor vagy átírni a beosztást.
Egyébként soha nem volt egy rossz szava se , az emberekhez itt.
Akkor nézd a következő oldalról: ha te beteg leszel (akár Covid, akár bármi más, szívprobléma, daganat, bármi...) ugyanerre számíthatsz a kollégáidtól és a főnökeidtől. Nem elég, hogy rosszul vagy, nem elég a tudat, hogy lehet maradandó az egészségkárosodás, de még meg is hazudtolnak, és ki akarnak rúgni.
Jó érzés ebbe belegondolni?
Daganatos betegként január óta vagyok táppénzen. Várhatóan idén már nem megyek vissza. De jó érzés, hogy tudom, hogy visszavárnak, bármeddig is tartson!
Mekkora h...nyadék alakok vagytok ti... A legjobb lenne neki, ha mielőbb elmenne tőletek valami normális helyre.
Azért erre a kérdésedre gondolj vissza, hogyha neked lesz valami krónikus bajod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!