A magyarok vesszője elképesztően pocsék, néhány ember szerint ez az igazság. Nem pedig az,hogy féltek a nyugatiak a hátrafelé történő nyílzáportól.Mi a tényleges igazság? Csak baloldaliak terjesztik a hazugságot, vagy valóban rossz minőségűek voltak?
???
Nem értem ez mégis hogy a ménkűbe kapcsolódna ehhez:
"A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!"
"A magyarok vesszője elképesztően pocsék. Nem pedig az,hogy féltek a nyugatiak a hátrafelé történő nyílzáportól."
"Korabeliekhez képest voltak pocsékak, mondják kevesen."
Kit érdekel holmi átfúródás, ha (egyes szerint) a nyugat azt mondta, hogy ezektől a slendrián minőségűektől ments meg Uram minket!
Nem érted a kiírást!
Nem a félelem mondatta velük ezt (néhány emberke szerint) hanem, hogy annyira vacak volt maga a vessző, hogy inkább elfordultak tőle. Gyengébbek kedvéért: irtózatosan kínos volt ránk nézve.
Nem elismerés, ahogy mi tanultuk.
"ahogy mi tanultuk" -ezt írod, kérdező.
Mégis HOL tanultátok ezt, és kik az a MI?
Történelemórán, illetve az újságokban is ez állt.
Mi magyarok. Akik a lejárató kijelentéssel ellentétben nem vetik meg magyarságukat, büszkék rá.
Kellemes karácsonyi ünnepeket Neked is! ;)
konkrétan kérdeztem, nem csak úgy általánosságban.
Jó lenne LÁTNI azt a történelemkönyvet, azért kérdem. Meg az újságot is, ha nem bánod, és pont most van ingyenesen a szolgáltatás.
Nem tudom, mi bajod, csak utánanéznék, ennyi.
Ehhez hasonló lehetett az akkori nyílzápor: https://www.youtube.com/watch?v=q5S2cc8ZNTo&t=8s&ab_channel=..
Nagyon hatékony fegyverük volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!