Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az 5 hós lánycicám a mosogatób...

Az 5 hós lánycicám a mosogatóba hugyozik, aztán guggolásból feláll és hátrafelé lehugyozza az elmosott edényeket az edényszárítón ?!

Figyelt kérdés

Ivartalanítás rendbe teszi vagy mi ez a hülyeség? Már másodszor csinálta. Eddig néha a zuhanyzó lefolyójához járt pisilni, de ez abszurd. Ha dominancia, akkor is segít az ivartalanítás? Esetleg hogyan lehet leszoktatni róla, azon túl, hogy hirtelen megnyitom felette a csapot? Amúgy a kajáért is a mai napig visít, szó szerint rám néz és leordítja a fejem, hogy adjad máá, aztán jóllakottan akkora hasa lesz, mint egy tehénnek, de még mindig visít, hogy nem eléég és mindent átkutat maradékok után, a mosogatóban az edényeket rendszeresen tisztára nyalja, bármi volt is bennük. Szóval erről sem ártana leszoktatni, de eddig semmi nem vált be(lelocsolás, hajszárító, csittegés, tapsolás, rászólás, nyugtatás stb, bezárjuk ilyenkor addig a szobába, míg előkészítjük az ennijét, de bent is ordít, csak így nekünk nem olyan hangos, de nem hagyja abba). Eltértem a fő gondtól, a "jelöléstől", vagy akármi is ez.

Köszi előre is.

2020. szept. 15. 01:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Meg kéne nevelni szegényt. Neki sem jó, ha semmilyen kerete nincs az életének.
2020. szept. 15. 01:10
 2/23 A kérdező kommentje:
Próbáljuk, de nem hallgat senkire. 6x kell ugyanazt elmondani és csak azért is újra és újra megcsinálja ugyanazt. Ezért is kérnék tanácsot, hogy mit kéne tennünk.
2020. szept. 15. 01:21
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Éppen én is egy lánycicával vagyok (lassan 5 hónapos) nekem az ágyat és széket pisilte össze jó párszor mire rájöttem hogy az ammónia teszi, legtöbb mosogató és mosószerben is van ammónia ahogy a pisiben is (szóval az ammónia miatt azt hiszi pisi szagot érez ezért ő akkor pisil) a nevelésre meg ha nem vagy a híve hogy megpöcköld ha rosszat csinál akkor még mindig teheted hogy "leszólod" a macskát, nekem elég ha csettintek és rámutatok és már tudja hogy rosszat tett
2020. szept. 15. 01:29
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Ja azt elfelejtettem hozzárakni hogy miután kimostam a lepedőt azzal az öblítővel amiben nem volt ammónia abbamaradt az ágyba pisilés (már lassan egy hónapja)
2020. szept. 15. 01:30
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

Domesztoszra is megy.

Mindig legyen előtte száraz kaja.

2020. szept. 15. 05:02
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Az én macskám is csinál hasonlót, pedig ivartalanított. Mondjuk az enyém csak az asztal lábát igyekszik megjelölni, de ha látom, akkor gyorsan kitessékelem a teraszra.
2020. szept. 15. 06:11
 7/23 A kérdező kommentje:

Akkor ha mindig figyeli valaki és az első jelre rászólunk, kizárjuk, akkor idő után abbamarad ez a rossz szokás?

Nem lehet előtte mindig kaja, mert szó szerint halálra zabálná magát. Kap egy tál kaját 3x egy nap és amikor azt látom, hogy úgy nyel, hogy furán nyújtogatja a nyakát, akkor tudom, hogy elég, de amúgy nem hagyná abba, szóval akkor van elvéve előle.

2020. szept. 15. 06:14
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

A macskak sokszor bosszúból pisilnek az agyra, pl. Ha nem emgeded fel őket oda, illetve ha nem tiszta az alom. Ha egy kicsit is piszkos mas helyet keresnek. Ezenkivul, ha nagy a kaosz korulottuk. Nagyon sok macskam volt. Van tapasztalatom jo is rossz is.

Van egy macskasuttogo. Jackson Galaxy. Kimegy házhoz a problemas macskakhoz es segit a tulajoknak. Ez a sorozat, ment magyarul is azt hiszem a spektrumon. My cat from hell. Fantasztikus dolgokat mond. Sokat tudtam használni, ellesni a kis praktikaibol. Fent volt a neten magyarul is, de most csak ezt talaltam pl. :

[link]

Szerintem az ő tanacsait kovetve, masok problémáit nezve nagyon sokat lehet tanulni, profitalni belőle. Remélem ez tud neked is segiteni, mint nekem annyiszor.

2020. szept. 15. 07:16
 9/23 anonim ***** válasza:
22%
Mit eszik?
2020. szept. 15. 07:19
 10/23 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon kényesek a macskák, nekünk is kikotorta az almot, ha már nem tetszett neki, pedig nem volt teli
2020. szept. 15. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!