Létezik abortusz a harmadik trimeszterben? Legális ez valahol?
Figyelt kérdés
Kérlek, ne trollkodjatok, ne offoljatok, ne szidjatok. Köszönöm!2021. márc. 24. 12:19
31/37 A kérdező kommentje:
San Franciscoról van szó egyébként, ami eléggé messze van. Sajnos az ottani életmód nem engedi be a gyerekeseket. Több hónapot kell majd ott eltöltenem és hát nem lesz könnyű. Én meg nem hagyhatom itt a csajt a gyerekkel, főleg nem egyetem mellett. Ahhh, lehetetlen ezt megoldani.
2021. márc. 24. 22:17
32/37 anonim válasza:
(Upsz, véletlen Franciaországot olvastam...) Hát igen, világos, hogy ez neked nagy lehetőség és nem akarod kihagyni. Meg hogy babával a pocakban nem engednek be senkit. Szóval bennem is ott lenne a feszültség, nehéz lenne eldönteni, hogy melyik a jobb. De egy abortuszba hosszú távon nem tudnék belenyugodni. Még ha rá is venném magam, nem tudnám letenni a terhét. Szóval a távkapcsolat tűnik a leginkább kibírható (de nehéz) megoldásnak. Esetleg az örökbeadás, de az is nehéz lenne.
33/37 anonim válasza:
Remélem csak ferdítve írtad a részleteket, mert ha valaki ismerős véletlenül olvassa, könnyen beazonosíthat. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon.
34/37 anonim válasza:
Fhuuu egy kicsit kicsúsztatok a 12 hétből nem de?
35/37 anonim válasza:
De nem értem... Ha valaki tudja, hogy nem akar gyereket, mi a jóistenért vár ennyi ideig? Vagy lemaradtam valamiről?
36/37 anonim válasza:
Mi lett az apróság sorsa? Ugye örökbe adtátok és nem más lett a vége?
37/37 anonim válasza:
Mi lett a babával és veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!