Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Létezik abortusz a harmadik...

Létezik abortusz a harmadik trimeszterben? Legális ez valahol?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne trollkodjatok, ne offoljatok, ne szidjatok. Köszönöm!

2021. márc. 24. 12:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
66%

A barátnőd egyértelműen nem akarta elvetetni a babát, hisz ha akarta volna előbb meghozta volna a döntést.

Kérdés, hogy bizalmatlanság miatt nem merte-e mondani lehet. Lehet azt hiszi, hogy elhagynád, ha azt mondja, hogy titkon vágyik a gyermekre.

De biztos, hogy neked sem lenne jó, ha tudnád, hogy valahol az országban, valahol egy árvaházban épp kosztot eszik a gyereked.

Természetesen azt csinálsz, amit akarsz.

Minden esetre remélem lesz benned annyi gerinc, hogy ne hagyd el a párod, vagy ha igen, akkor bőségesen fizesd a gyerektartást, ha a karrierizmusodból amúgy is van bevétel.

Egyébként vicces az egész eset. Valamiért én és a párom akkor is tudjuk hol az óvszer, amikor holtrészegre ittuk magunkat. De ilyenkor szokták azt mondani, hogy akinek ennyi esze van, attól meg kéne vonni a gyermeknemzés képességét.

2021. márc. 24. 20:51
 22/37 A kérdező kommentje:
Nekem rossz gyerekkorom volt. Ha most vállalnánk el a gyereket, akkor neki is rossz gyerekkora lenne. 23 évesen nem érzem magam késznek erre a feladatra. Én úgy gondolom, hogy inkább öljék meg, mintsem bekerüljön egy intézetbe, ahol tele vannak cigányokkal. Nem szeretném, hogy vadállat legyen belőle. A barátnőm jövőre végzi el az orvosi egyetemet, így nem hiszem, hogy sikeres orvosi pályafutásra számíthat egy gyerekkel a nyakán. Ezt csak jól vagy rosszul lehet csinálni, jelenleg pedig nincs lehetőség az előbbire.
2021. márc. 24. 21:17
 23/37 anonim ***** válasza:
75%
Ha orvosira jár, akkor ő derítheti ki legpontosabban, hogy jelenleg melyik viszonylag közeli országban van erre lehetősége, vagy milyen hazai "kiskapukat" lehet kihasználni. [link]
2021. márc. 24. 21:24
 24/37 A kérdező kommentje:
Prágában élünk egyébként, de itt sem jobb a helyzet. Liberális ország ide vagy oda, nem igazán számít ez abortusznál. Kínába esetleg megoldható lenne az utazás, de azért már ideje lenne, ez pedig nem megy egyik napról a másikra. Nemsokára betölti a hét hónapot (aktuálisan 6). Nincs genetikai vagy egyéb betegsége, fejlődési zavara.
2021. márc. 24. 21:28
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs törvényes lehetőségetek.
2021. márc. 24. 21:45
 26/37 A kérdező kommentje:
Te mit mondasz, 25-ös?
2021. márc. 24. 21:47
 27/37 anonim ***** válasza:
79%
... semmit sem mondok, mert ha tippet adok házi módszerekre, azért büntethető lennék... tehát csak ülök itt, reszelgetem a körmeimet, és hülyeségeket beszélek. ;)
2021. márc. 24. 21:57
 28/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, eléggé magam alatt vagyok most. Nagyon örülnék egy gyereknek, szeretem a barátnőmet is, de nemsokára készülök Franciscoba, úgy terveztem, hogy maradok pár hónapra. Most vagy elmegyünk együtt és akkor ott is maradunk a gyerek miatt, vagy itthon marad az asszony, de akkor meg nem lehetnék mellettük születésnél..
2021. márc. 24. 21:59
 29/37 A kérdező kommentje:
És szeretnél esetleg beszélgetni erről? Ha nincs más dolgod, én örülnék neki...
2021. márc. 24. 22:00
 30/37 anonim ***** válasza:
51%

Azért majdnem 7 hónaposan egy abortusz nagyon-nagyon megterhelő lelkileg. Még ha legális is lenne, akkor sem ajánlanám senkinek semmilyen körülmények között. Inkább megoldanám az életünket bárhogy, vagy ha ez nem lehetséges (nem az hogy nem akarjuk), akkor örökbe adnám a babát. De 7 hónaposan az a gyerek már tokkal-vonóval ott van, csak még kicsit fejletlen pár szerve. Nekem ez nem menne.

Ehhez képest az, hogy pár hónapot külön kell tölteni, mert te Franciaországban vagy, sokkal-sokkal kisebb megterhelés. De ha szóba jön a teljes költözés is, akkor miért ne? Főleg ha mindketten tudtok franciául, de amúgy nem olyan borzasztó nehéz nyelv, ha nem akarod a nyeltan csínját-bínját kitanulni, csak kommunikálni akarsz érthetően.

2021. márc. 24. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!