Akinek volt már abortusza, hogyan zajlott a felépülés folyamata? Remélem vagytok olyan kultúraltak, hogy megkimeltek a rosszindulatú megjegyzésektol.
Figyelt kérdés
És a saját értékes időtöket sem arra pazaroljatok, hogy ártani probaltok itt másnak. Legyünk tekintettel egymásra!
😊
2021. febr. 20. 16:42
1/18 alletta válasza:
egy hétig betegállományban voltam. pihentem, utána dolgozni mentem.
nem volt semmi különös bajom, fájdalmam.
3/18 anonim válasza:
Ki az az Aletta?
Semmi felépülési idő nem volt. Másnap dolgoztam.
4/18 anonim válasza:
nekem spontán vetélésem volt, de kellett műszeres befejezés. VAsárnap reggel kerültem be a kórházba vérzés miatt, aznap délutánra eldőlt, hogy sajnos kell a beavatkozás. Másnap reggel vérkép, mehettem haza, csütörtökön már dolgoztam.
5/18 anonim válasza:
Fizikai felépülés kb 1 hét. A lelki részét hagyjuk.
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem a védőnő azt mondta hetekig nem lehet majd rendesen mozogni.
2021. febr. 20. 19:23
7/18 anonim válasza:
Egy csípőprotézis vagy egy nagy hasi műtét után is másnap mozogsz, császár után ellátod a gyereket is. Hidd el, itt a legtöbb, ami megvisel fizikailag, az max a vérveszteség, ami miatt kicsit gyengébb lehetsz, ennyi.
8/18 anonim válasza:
Miert nem elled meg a kolykod?
9/18 anonim válasza:
Semmi extra nincs. Vérzik még pár napig, fáj. Pihenj otthon amennyit csak tudsz, és figyelj arra, nehogy belázasodj.
10/18 anonim válasza:
En elso nap pihentem, 2.nap videkre utaztam, hetfon mar dolgoztam. Fizikailag semmit nem ereztem, se verzes, se fajdalom.
A lelki resze volt huzos, ott csak az ido segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!