Akinek volt már abortusza, hogyan zajlott a felépülés folyamata? Remélem vagytok olyan kultúraltak, hogy megkimeltek a rosszindulatú megjegyzésektol.
És a saját értékes időtöket sem arra pazaroljatok, hogy ártani probaltok itt másnak. Legyünk tekintettel egymásra!
😊
Micsoda? Reggelre megyek és nem mondtak, hogy bent kell aludjak.
Veled ez volt?
Az abortusz egynapos műtét már.. Reggel 6:30-7:00 re odamész, felveszik az adataidat, megvizsgálnak meg kikérdeznek, hogy van-e valami betegség a családban. Ha szültél már, akkor csak altatnak és műtenek, általában velük szokták kezdeni a műtéteket mondván gyorsabban megvannak. Aki még nem szült azt először kitágítják, pár órát vár, utána viszik műteni. Aztán mindenki pihen meg alszik és ilyen 16-17 óra fele mindenkit szépen hazaengednek.
Nekem nem volt fájdalmas a műtét, utána egy 5 napig kb véreztem, de nekem is azt tanácsolták, hogy ne nagyon emelgessek nehezet, vigyázzak a hirtelen mozdulatokkal. Egyébként meg az előttem szólóknak igaza van, a fizikai felépülés része kb semmiség, a lelki viszont lehet hogy csak hónapokkal később jelentkezik és jobban megviselhet, de persze függ ez attól is, ki mennyire erős lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!