Létezik abortusz a harmadik trimeszterben? Legális ez valahol?
Adjátok örökbe.
Viszont létezik olyan, ahol a nő a szülés után már rajong a gyerekért. Ezt hormonok okozzák.
12
Igen, a párom is tisztában van az oxitocin 'káros' hatásaival. :) Elsősorban az a probléma, hogy karrieristák vagyunk, legalábbis én. Apa nélkül felnőni pedig nem túl egészséges. Szerintem még túl fiatalok vagyunk a gyerekneveléshez.
Mondom: ott helyben örökbe lehet adni. Már a kórházban lemondhattok róla, és részetekről ezzel el van intézve.
Most már nem lehet abortuszt csinálni. Jobban is jártok így, mert kevésbé viseli meg majd a párod, és később is lehet gyereke.
Legközelebb védekezzetek és probléma megoldva. ;-)
Ja, igen, tudom, tudom, fogamzásgátló mellette lett terhes, amit rendszeresen szedett, vagy éppen kiszakadt a gumi, későn vette be a 72 órásit satöbbi...
18
Nem. Reszeg voltam es igy sikerult, sajnos.
A wikipédia szerint Észak-Koreában és Kínában például nincs limit, hogy hanyadik hétig lehet terhességmegszakítást kérni. Ha van kedvetek most utazni egyet :-)
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!