Ithonni baleset vègett táppènzre kellett mennem, a munkáltatóm kirughat ?
Figyelt kérdés
Itthoni baleset vègett a csuklómat meg kellett műteni ès 2 hetet ithon voltam.
A munkáltatóm nagyon pozitívan ált hozzá azt mondták hogy leveszik a kötszert várnak vissza csak ugye azon felül mèg kène járnom fizikoterápiára.
Nem lesznek türelmesek azt kirugnak (ha megtehetik) vagy ha már ennyit vártak akkor mèg várnak ?
2021. márc. 21. 15:25
1/3 alletta válasza:
kívánom neked, hogy továbbra is megértő legyen a munkáltatód. adjon lehetőséget, hogy fizikoterápiára járhass.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mit dolgozol, én térd műtét után, mikor már vissza tudtam menni dolgozni, munkaidőben jártam gyógytornára.
Tehát arra az egy órára elmentem napközben. Ez így mindenkinek jó volt, és teljesen hivatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!