Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért olyan nehéz leszokni a...

Miért olyan nehéz leszokni a dohányzásról? Mik azok a nagyon erős tünetek? Elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Nekem csak a fejem fáj. Mondjuk én voltam egy mágusnál és hipnózisban voltam. Lehet ezért nem kívánom. Sok helyen olvasom hogy nagyon rossz, de mi? A fejfájás? Azt kibírom

2018. júl. 28. 10:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Remélem tudtam valamit segíteni :)
2018. júl. 28. 11:35
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Épp most vándorolt ki a szeméttel. :)
2018. júl. 28. 19:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Sehogysem tudtam leszokni ezert egyik reggel elmentem vettem egy e-cigit és azota nem cigizek rendesen kb fél éve. 9-es liquidet gasználok Az e-cigire pedig nem vagyok olyan szinten rászokva (rendesbol 1-1,5 dobozzal szivtam) ha nem vagyok otthon dolgozom stb eszembe sem jut otthon azonban gyakran beleszivok, ezt már sokkal konyebb abbahagyni pár napig nincs mert nemérek rá venni hát nincs xDD nem szaggatom halálba magam.
2018. júl. 28. 21:59
 24/26 A kérdező kommentje:

Jó dolog LESZ az elektromos cigi ha foglalkoznak vele és mi is tudni fogjuk mit is szívunk pontosan. Persze hogyne tudnánk.... PG, VG meg a Nicotin meg egy kis aroma... Csak itt pont az aromákkal van a baj. Senki nem tudja miből készül. Van akinek kutya baja tőlük. Félre értés ne essék nem vagyok E cigi ellenes. Nekem is megvan még mai napig az egy 60W-os istick. Van hozzá 3 tankom is. Használtam fél évig. Az elején 15-ös nikotin volt benne a végére már csak 6.

DE nekem sokminden nem volt jó volt olyan aroma pl. Big mouth amitől a fejem fájt.

(nem csak nekem) aztán végülis azért hagytam abba mert nagyon érzékenyek lettek a fogaim meg a szájpadlásom stb. Nagyon fájt! De még így is azt mondom ha megtaláltad azt a márkát és ízeket amitől nincs semmi bajod akkor inkább elektromos cigit szívj mint rendeset!

2018. júl. 29. 06:09
 25/26 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki küldeném, hogy PG allergia stb... Nem! Körbejártam rendesen!
2018. júl. 29. 06:11
 26/26 anonim ***** válasza:
80%
Én is próbáltam az e-cigit korábban, de nem bírtam. Sokat fájt tőle a fejem, és ami még jobban kiakasztott, hogy állandóan a vacakolás ment vele. Most töltő, most porlasztó, most liquid, most lemerült, most jaj.... baromira meguntam.
2018. júl. 29. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!