Miért olyan nehéz leszokni a dohányzásról? Mik azok a nagyon erős tünetek? Elvonási tünetek?
Jó dolog LESZ az elektromos cigi ha foglalkoznak vele és mi is tudni fogjuk mit is szívunk pontosan. Persze hogyne tudnánk.... PG, VG meg a Nicotin meg egy kis aroma... Csak itt pont az aromákkal van a baj. Senki nem tudja miből készül. Van akinek kutya baja tőlük. Félre értés ne essék nem vagyok E cigi ellenes. Nekem is megvan még mai napig az egy 60W-os istick. Van hozzá 3 tankom is. Használtam fél évig. Az elején 15-ös nikotin volt benne a végére már csak 6.
DE nekem sokminden nem volt jó volt olyan aroma pl. Big mouth amitől a fejem fájt.
(nem csak nekem) aztán végülis azért hagytam abba mert nagyon érzékenyek lettek a fogaim meg a szájpadlásom stb. Nagyon fájt! De még így is azt mondom ha megtaláltad azt a márkát és ízeket amitől nincs semmi bajod akkor inkább elektromos cigit szívj mint rendeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!