Miért olyan nehéz leszokni a dohányzásról? Mik azok a nagyon erős tünetek? Elvonási tünetek?
Én úgy nem dohányzom most 3 hete, hogy a szekrényben itt van egy zacskó töltődohány, hüvellyel, töltővel. Nem szándékos, csak minden szemétlevitelnél elfelejtem.
Neked mi volt az elsődleges ok a leszokásra? Nekem a pénz.
Ez maximálisan igaz, csak én fiatal is vagyok relatíve (32/N), és nem is dohányoztam régen (össz-vissz 5-6 éve). Nem vol semmi tünetem, nem köhögtem, nem sípoltam. Én a pénztárcámon hamarabb éreztem meg, mint az egészségemen. Havi kb 30-35ezrem ment el cigire (alapvetően nem töltöttem, hanem dobozost vettem).
Most fogom kapni az első fizum, ami maximálisan az enyém marad és nem viszi el a cigi :) Ha meg visszamegyek dolgozni, akkor azt is élvezni fogom, hogy nem kell lépcsőzgetnem, hogy kimenjek a dohányzóba :)
Azt mondják, kb 5-10 év közti idő kell ahhoz, hogy a tüdőd visszaálljon alapállapotba, mintha nem dohányoztál volna soha.
Amúgy hol voltál hipnózison? Ilyen van? Pénzért csinálják?
Ezt a hipnózist csak poénból írtam ki, mert mindenki annyira ilyesztgetett, hogy majd a falat fogod kaparni ha leszoksz meg idegbeteg leszel. Ortítozni fogsz meg stb.
Első pár napban voltak hasonlók de nem hónapokig. Minden ember más, de ezt nem úgy kell felfogni, hogy most ha fejen állok is leszokok.hanem,hogy ha megkívánom csak nem gyújtok rá. Nem leszokok a cigiről, hanem egyszerűen csak nem gyújtok rá. Nagyon nagy a különbség!aztán ha hosszú ideig csak nem gyújtok rá akkor van esély, hogy le is szokok!át kell ezt gondolni. Én úgy kezdtem el hogy még reggel sem tudtam hogy le akarok e. De felvettem a cigit és azt mondtam hogy egy darab papír meg valami gaz bele darálva engem nem fog befolyásolni, hogy mikor mit csináljak. Majd én eldöntöm mikor megyek ki. Aztán ott volt egész nap a cigi az asztalon. Utána kidobtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!