Miért olyan nehéz leszokni a dohányzásról? Mik azok a nagyon erős tünetek? Elvonási tünetek?
3 hete hagytam abba. Az első 22-3 napban nem találtam a helyem, izgága voltam, később jöttem rá, hogy a mozdulatsor, a szertartás hiányzott. Aztán volt egy nap, mikor fájt a fejem, persze nem 100%, hogy a cigi elvonása miatt. Azóta azokban a helyzetekben, mikor azelőtt rágyújtottam, átvillan az agyamon a cigi gondolata, de azonnal el is illan.
Úgyhogy én se szenvedek annyira, mint amennyire rémisztgettek vele.
Ha már van egy ilyen kérdés, hadd kérdezzem már meg: nektek megnyílik a leteszemacigit.hu?
Nekem nem, a vírusirtóm nem engedi, és ha leokézom, hogy visszatérjek a biztonságba, akkor még vagy 30x villan fel a vírusveszély ablak. Miért lehet ez?
Nem kell már a segítségük, hisz én is letettem. Csak tök jó tesztek vannak az oldalukon. pl anno elvégeztem egy olyat, ami megmondta, hogy a függésed pszichés vagy fizikai inkább. Ott nekem az jött ki, hogy erősen pszichés, és csak gyengén fizikai. Ezt akartam volna bemásolni.
Szerintem a leszokás nehézsége a függőséged jellegétől is nagyon függ. Úgy gondolom, relatíve könnyen szoktam le, léptem át azon, hogy nincs több cigi. És 3 évvel ezelőtt szintén megcsináltam ezt, 9 hónapig nem gyújtottam rá, szánt szándékkal, társaság miatt vettem elő megint a cigit. Amúgy elmondhatnám, hogy már 3 éve nem szívom...
A fizikai függés okoz fizikai tüneteket, azokkal meg könnyebb megbirkózni, amikről tudod, hogy te okozod magadnak (tehát pszichésen). Hiányzik, de abbahagytam, ez van, nem gyújthatok rá. Könnyebb ezt mondani, mint a nikotinhiány miatt nem tudni kimászni az ágyból és migrénes fejgörccsel kezdeni a napot.
Nem gyújthatsz rá? Dehogynem!
Csak nem fogsz! Ez a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!